Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ağız içinde yara
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumağız içinde yara

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kübRAbia Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 893
Mesajın Direkt Linki Konu: ağız içinde yara
    Gönderim Zamanı: 13 Şub 2013 Saat 00:59
merhbalar hocam,öncelikle ne zaman başımız sıkışsa yanımızda olduğunuz için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum,sorum 23aylık kızımla ilgili,dünden beri birşeyler yerken içerken acıyo deyip duruyordu,bugün farkettim ki ağzının içinde birkaç farklı terde beyaz beyaz noktacıklar oluşmuş,çok üzüldüm hocam neden olmuştur bu yaralar,vitamin eksikliği falanmı var acaba,kızım hala anne sütü alıyor yoğun bir şekilde,ekstra bir vitamin falan kullanmaya gerek görmemiştim hiç,bu beyazlıkların geçmesi için ne yapabilirim hocam bir de yeniden tekrarlamaması için,onun huzursuz olduğunu bilmek beni de üzüyor çünkü,çok teşekküerler hocam,saygılar..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119307
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2013 Saat 06:51
Aft'a benziyorlar... Pyraldin sol. surun. Gunde 3x1  ...Vitaminlerle bir ilgisi yok. Bu durumla bir ilgisi yok ama,  Senede 1 defa ; Dvit3 ampul icirmeniz iyi olur.
Yukarı Dön
kübRAbia Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2013 Saat 08:38
çok teşekkür ederim hocam beni yine yanıtsız bırakmadığınuz için,ilacı hemen temin edeceğim,bir de devid 3 ampulu 6ay ara ile 2doz halinde kullanacağım değilmi hocam,saygılar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119307
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2013 Saat 17:37
Eger, 1 sene boyunca hic gunes gormuyorsa; 6 ayda bir. Soyle-boyle gunes goruyorsa; senede 1 ampul vermeniz yeterlidir.
Yukarı Dön
kübRAbia Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2013 Saat 18:00
hocam affedin,yorgunluk uykusuzluk hallerime verin nolur,senede 1kez dediğiniz halde 6ayda bir mi kullanayım diye sormuşum hakkınızı helal edin nolur,bunu burdaki herkangi bir doktora sorsam azarı işitir kalırdım heralde,yaz gelince hergün heran dışarda,güneşle aramız çok iyi,ama dediğiniz gibi senede 1defa içireceğim,çok teşekkürler hocam,iyiki varsınız
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.