Size uygulananlarin tumu, Unuversite dahil,
sahtekarliktan baska bir sey degil... Her cocuk, ilk defa krese basladiginda; ilk 2 senesi (bilhassa kiz aylari) cok hastalikli gecer.. Bunu bilmezden gelip, cocuga Allerji testleri yapmak, ( Universite de cahillik olamayacagina gore) resmen sahtekarliktir. Sakin, ama sakin Ventolin, Pulmicort (kortizondur), Immunex (sarlatan ilacidir) ve Flixotide gibi ASTIM ilaclarini kullanmayin. Eski mailleri okursaniz, sizin gibi kurbanlarin hicde az olmadigini gorursunuz.. Hele o Notta cigneme tableti; artik islerin iyice cigrindan ciktiginin isaretidir. Bu ilac sadece KRONIK ASTIM hastalarinda, nobet aralarini acmak icin kullanilir.
Siz ne yaparsaniz yapin, cocugunuzu 2 senesi hastalikli gececek.... Bunu size etraftan kimse soylemedimi??? Maalesef, son 3 senedir, bu sahtekarlik cok yaygin olarak uygulanmakta ve yeni yetisen doktorlara da bu sahtekarliklar ogretilmektedir. Artik, her oksuren hastaya; ASTIM tedavileri verilmektedir. Universiteler, eserleri ile ne kadar ogunseler azdir. Yuh olsun onlara..
Yapacaginiz is; sadece benim Grip'te verdigim tedavileri uygulamaktir. Astim tedavileri ile Grip tedavi edilmez. Eskiden Gribe Antibiyotik verme sacmaliginin yerini Astim tedavileri aldi. Bu sarlatan doktorlari ve Universiteleri iyi belleyin. Zira bir zaman gelecek, hepsi arazi olacaklar. O zaman araki bulasin bu sarlatanlari..