Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ne yapmalıyım :(( (grip)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumNe yapmalıyım :(( (grip)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mery42 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: Ne yapmalıyım :(( (grip)
    Gönderim Zamanı: 30 Oca 2013 Saat 09:11
Sayın doktor,4,5 yaşındaki oğlum kreşe başladığından beri sürekli hasta oluyor. Boğaz enfeksiyonu, ateş, öksürük.Ayda iki şişe antibiyotik içiyor neredeyse.Bir de bronşit dendi.Üniversitede alerji bölümüne gittik.Vücut direnci iyi dendi. Alerji testi(sadece kandan bakıldı, deri testi yapılmadı.) temiz.
Uzun süre 6 saat arayla ventolin nebul kullandık, arada da pulmicort. İmmuneks verdiler bir aydır onu da kullanıyoruz. en son dün götürdüğüm doktor akciğer filminden sonra çok sıkışık, atak geçiriyor dedi ve üç saat arayla ventolin nebul ve günde iki kez flixotide nebul verdi.Bir de antibiyotik. Ben sadece ses kısıklığı ve hapşırma burun tıkanıklığı şikayetiyle götürmüştüm oysa ki.Öksürüğü bile daha öncekilerle kıyaslarsam yok gibi.Bir de notta diye bir çiğneme tableti verdi. Koruyucuymuş. Sonra da koruyucu iğne başlanmalıymış. Ne yapmalıyım sizce. Çocuğumun keyfi yerinde ateşi de yok şu an.

Düzenleyen mery42 - 30 Oca 2013 Saat 13:41
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118702
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2013 Saat 17:54
Size uygulananlarin tumu, Unuversite dahil, sahtekarliktan  baska bir sey degil...  Her cocuk, ilk defa krese basladiginda; ilk 2 senesi (bilhassa kiz aylari) cok hastalikli gecer.. Bunu bilmezden gelip, cocuga Allerji testleri yapmak, ( Universite de cahillik olamayacagina gore) resmen sahtekarliktir. Sakin, ama sakin Ventolin, Pulmicort (kortizondur), Immunex (sarlatan ilacidir) ve Flixotide gibi ASTIM ilaclarini kullanmayin. Eski mailleri okursaniz, sizin gibi kurbanlarin hicde az olmadigini gorursunuz.. Hele o Notta cigneme tableti; artik islerin iyice cigrindan ciktiginin isaretidir. Bu ilac sadece KRONIK ASTIM hastalarinda, nobet aralarini acmak icin kullanilir.
Siz ne yaparsaniz yapin, cocugunuzu 2 senesi hastalikli gececek.... Bunu size etraftan kimse soylemedimi??? Maalesef, son 3 senedir, bu sahtekarlik cok yaygin olarak uygulanmakta ve  yeni yetisen doktorlara da bu sahtekarliklar ogretilmektedir. Artik, her oksuren hastaya; ASTIM tedavileri verilmektedir. Universiteler, eserleri ile ne kadar ogunseler azdir. Yuh olsun onlara..
Yapacaginiz is; sadece benim Grip'te verdigim tedavileri uygulamaktir. Astim tedavileri ile Grip tedavi edilmez. Eskiden Gribe Antibiyotik verme sacmaliginin yerini Astim tedavileri aldi. Bu sarlatan doktorlari ve Universiteleri iyi belleyin. Zira bir zaman gelecek, hepsi arazi olacaklar. O zaman araki bulasin bu sarlatanlari..
Yukarı Dön
mery42 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2013 Saat 18:14
Yazılarınızı okuyunca çocuklarıma bilmeden ne çok zarar vermişim, onu anladım.2 yaşındaki küçük oğlum da abisinin kreşten getirdiği hastalıklar sebebiyle aynı tedavi sürecinden geçti üniversitede.Yaklaşık iki ay ventolin kullandım ona da. Şu an içim yandı. Telafisi var mı bu durumun?
Bir de 2 aydır geçmeyen balgamlı öksürük ve burun tıkanıklığı için grip tedavinizi mi uygulamalıyım küçük oğluma da..?
Allah sizden razı olsun
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118702
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2013 Saat 20:55
1-Abiye 2 ay Ventolin kullandiniz.. Hani Astimdi??? Nasil olduda iyilesmesi mumkun olmayan, hayat boyu suren Astim bir daha olmadi. Demekki, Ventolin'i veren doktor, bal gibide uckagitci bir doktordu..
2- Evet, aynen; Gripte anlattiklarimi uygulayin...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.