Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kkk asisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkkk asisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zehraeroğlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 250
Mesajın Direkt Linki Konu: kkk asisi
    Gönderim Zamanı: 22 Oca 2013 Saat 17:31
Kadir bey merhaba,kizim ela Istanbuldan hastaniz idi.suanda 5 yas 10 aylik.ilk kkk asisi 1 yas 4 gunlukken yapilmisti.simdi anaokulundan (aslinda yeni kanuna gore ilkokula baslamasi lazimdi ama ben gondermedim anaokuluna gidiyor yani) kagit gondermisler kkk asisi 2.dozu yapilsin diye..gerci bikac arkadas sormus ama benim kafam karisti.size sormal isyedidigim sorular..1- dedigim gbi ilk dozu 1 yas 4 gunkukken yapildi.2.dozu yapilsin mi okulda?      2- asi karnesinde kizamik,kabakulak,kizamikcik yaziyor ve parantes icinde mmr yaziyor .bu mmr markasi mi?       3- size asi karnesi ile geldigimizde butun asilarinin tam oldugunu sadece ilkokula basladigi zaman bi asisi oldugunu soylemistiniz sanirim o bahsettiginiz kkk asisi idi.ama siz ilk okula basladiginda demistiniz.yani bu da eski sisteme gore 7 yas demek.simdi yaptirsak erken olmuyor mu..4- marka onemli mi.yani ilk dozu ile son dozun ayni marka olmasi gbi bi sart var mi?

Düzenleyen zehraeroğlu - 22 Oca 2013 Saat 17:35
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119572
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2013 Saat 17:48
1-5 yasinda 2. dozun zaten yapilmasi gerekiyordu, YAPILSIN
2- MMR =  KKK'nin Ingilizcesi.
3- Marka onemli degil. Marka bir tek Rotavirus asilarinda onemlidir..  

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Oca 2013 Saat 17:50
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.