Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hırıltılı öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhırıltılı öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ahzer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
Mesajın Direkt Linki Konu: hırıltılı öksürük
    Gönderim Zamanı: 19 Oca 2013 Saat 01:22
hocam mrb  gecen hafta oğlumun durumunu size anlatmıştım ve bütün ilçları kesmiştim.öksürük ve hırıltı 1 aydır sürüyo.bu normal mi hocam balgamlı da öksürüyor kuru şekilde de.öksürük sıkıştırmıyoda hırıltılı nefes alişi gecmiyo.cok yoğun bi şekilde balgam var.bunun için önerebileceğiniz bişey varmı?14 aylık 10.5 kiloda.şimdiden teşkler hocam:)
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117214
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2013 Saat 04:12
Atesi olmadi ise, muhim bir seyi yok, siradan bir Grip geciriyor, benim Grip icin anlattiklarima devam edin.
Yukarı Dön
ahzer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2013 Saat 23:41
hocam bugün itibariyle cok kötü öksürmeye başladı.nefes alışverişide hızlandı.burnu felanda akmıyo öyle dediklerinizi uyguluyorum.1 aydır böle bu cocuk öksürük krizi bitiyo hırıltı başlıyo bu seferde ventolin ve pulmicortu kullanmıyorum sizle konuştuğumdan beri..biliyosunuz astım tehşisi koymuşlardı..bu şekilde devam ediyimmi?ateşi olduğu zaman mı tehlike arz ediyo? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2013 Saat 03:57
Atesi oldugunda her zaman tehlikelidir, demiyorum. Sadece; o takdirde ( ates oldugunda) , bir kan sayimi yaptirmaniz iyi olur. SIMDILIK BU SEKILDE DEVAM EDIN.
Yukarı Dön
ahzer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2013 Saat 00:19
tşkler hocam.size msj yazdığım gün gecesi cocuck ateşlendi.dolven verdik bi ölçek sabaha ateşi yoktu hiç uyumadı ayrıca nefes alışverişi 52 53 tü.ikinci günde ateşleninice aldık doktora götürdük.gid gide kötüleşiyodu:(bu sefer başka bi doktora gittik.grip olmuş oda göğsüne inmiş dedi yani bronşiliot.kac defa gecirdi felan diye sordu bunla birlikte 6.kez dedik.hemen klinikte ventolin hava pulmicotr prednol ile iesef iğne vuruldu.cocuk rahatladı.bu hastalıkta antibiyotiğin yeri yok dedi .ve bize bricanyl surup günde 2*1 surup bittikten sonra astafen surup 2 ay boyunca kullanmak üzere..bide momecon nasal burun damlası 10 gün1*1 10günden sonra gün aşırı verilecek dedi.evde ventolin ve pulmicort devam bu arada.bazı cocuklar gribi bu şekilde atlatır yapacak bişey yok.önlem alınması gerekiyo dedi.o yüzden astafeni veriyorum dedi.ballı limona devam edin gribe iyi gelir dedi.ilaçları almadık daha hocam sizede danışmak istedim.ventolin ve pulmicort havadan sonra cocuk rahatlıyo.ne yapmam gerekiyo.siz de vermeyin kesin demiştiniz.kafam cok karıştı:((lütfen bize yardım edin...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2013 Saat 04:06
Siz kasinmissiniz...
Yukarı Dön
ahzer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2013 Saat 22:53
peki hocam bronşiliotin tedavisi nedir?bende diyorum bronşiliot tehşisi koyusunuz astım ilacları veriyosunuz diyorum.ama her doktor aynı ilaçları veriyo...kime güvenceğiz.ben ankarada oturuyorum.burda iki prof doktor iki uzmman doktor gördü.bunun tedavisi bu diyorlar başka bişey demiyolar..bende şaşırdım napcağımıUnhappy
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2013 Saat 23:06
Bronsiolit, Bronsit degildir, ama onlar daha bunun bile farkinda degillerdir.
Bu bebeple; hangisi iyi gelirse hesabi: Astim ilaclarini, antibiyotikleri, balgam incelticileri, Allerji suruplarini, Aferin, Peditus gibi sozum ona Grip ilaclarini corba gibi receteye doldururlar. Zannedersem artik eskisi gibi; Aferin, Peditus ve Calpol'u ayni receteye yazma dangalakligini yapmiyorlar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.