Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - SÜREKLİ HASTA :( (öksürük, grip,nezle)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSÜREKLİ HASTA :( (öksürük, grip,nezle)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kortopcu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Konu: SÜREKLİ HASTA :( (öksürük, grip,nezle)
    Gönderim Zamanı: 13 Oca 2013 Saat 13:53
Hocam mrb..3yas 2aylik bir oglum var neredyse 2aydir surekli hasta oksuruk grip nezle ates ilaca basliyor bi kac gun ii sonra tekrar artik oyle bi hale geldiki ilaclar bitmeden bile hastaligi yeniliyor gozleri kipkirmizi atesi 38 lerde ve oksurukten uyuyamior bu sene krese basladi drlar sebep bu diolar ama napalim bunun bi caresi olmali cold mix balli limon vazgecilmezlerimiz ama bilemiyorum hoc sasirdim kaldim ne yapmaliyim 
HEdİyE GiBi GeLdİn HoŞgElDin..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120214
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2013 Saat 18:21
Hayir, hicbir caresi yok, tam iki sene, kislari bu eziyeti cekeceksiniz. Zaten piyasadaki cakallar da sizin bu hassasiyetinizi suistimal ediyorlar. Siz cocugun oksurugu gecmedi diye her gittiginizde, tedaviyi agirlastiriyorlar en sonundada Astim ilaclari veriyorlar. Hatta, artik daha ilk gidisinizde,  baska doktora gittiginizde, yapacak bir sey kalmasin ilk gunden Astim tedavisini dayiyanlarda var.. Ilaclarla, oksurugu kesiyorlar, Kortizonlu spreylerle de,  arazlari baskilayip, gozunuzu boyuyorlar..  Sonuc, tabii gene husran oluyor, cocuk, daha uzun surede iyilesiyor, sizlerde bunun ilaclarla basarildigini saniyorsunuz. Halbuki, hakiki Astim hayat boyu surer, tedavisi yoktur.  Bir eriskinlerdeki Astimli sayisina bakin, birde Astimli cocuk saysina; soytarilik hemen belli olur.
Makalelerimi, Alt Forum ve gunluk eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.