Merabalar hocam,öncelikle sonsuz sevgi ve saygılar...22aylık kızım 1haftadır inanılmaz huzursuz ve iştahsız hocam,bir de burnunda görünür hiçbirşey yok ama özellikle emzirirken ve uyurken burnundan resmen horul horul sesler geliyor hocam,her yarım saate bir nefes alamadığı için uyanıyor,serum fizyolojikle açmaya çalışıyorm uyanıkken ama uyurken korkuyorum damla damlatmaya,yastığına cold mix damlatıyorum ama birkaç saat sonra etkisi geçiyor gibi oluyor,cold mixte doz aşımı diye birşey varmıdır hocam bugünlerde çok sık kullanmak zorunda kaldım bir zararı olmuşmudur,istediğimiz sıklıkta kullanmanın bir zararı varmıdır,birde uyuyunca damla damlatamadığım için burnunun içine asla değil ama burun deliklerinin ucuna nokta kadar vicks değdiriyorum bu zararlımıdır hocam,
horultu gittikçe arttığı ve görünürde burun tertemiz olduğu için bugün doktora götürdük hocam,boğazında küçük küçük kızarıklıklar var dedi,klamoks antibiyotik verdi ateşi olursa başlayın dedi,tabi almadım bile sayenizde...burnu içinde nasonex aqueous damla verdi,sizce ne yapayım hocam kızımın sıkıntısı nedir,nedir bu tıkanıklık,odasındaki peteğin üstüne ıslak havlu da koyuyorum,ne önerirsiniz ne yapayım hocam,
bir de kızım çok sık pişik olyor dedim doktora,pişik için zinco şurup verdi hocam,çinko eksikliğinden oluyor diye,onu da almadım size danışmadan,pişikle çinko eksikliğinin alakası varmıdır hocam,
kilosu da 13 hocam,boyunu ölçemedi ağladığı için,değerli fikirlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum,geçsin bu horultu artık,o da uyusun ben de,saygılar hocam