Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KAKADA KAN
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKAKADA KAN

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sonay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 23
Mesajın Direkt Linki Konu: KAKADA KAN
    Gönderim Zamanı: 29 Ara 2012 Saat 22:15
3 AYLIK KIZM 2900 DOGDU ŞUAN 6 KG 1 AYDIR KİLO ALIMI YOK KAKASI KANLI HERZAMAN VAR OLAN SÜREKLİ KUSMASI VAR ÇOCUK DOKTORU KAKASINDAKİ KANIN POPOSUNDAKİ CATLAK NEDEN OLABİLİR DEDİ AMA YİNEDE FLAGYL ŞURUP VERDİ AMİPDEN ŞÜPHELENDİ TAHLİLLERDE AMİP 1 KERE ÇIKTI 5 DEFA DAHA YAPILDI BAŞKA HASTENEDE AMİP YOK 10GÜN ŞURUBU KULLAN GECER DENDİ AMA GECMEDİ ÖNCELERİ 3GÜNE BİR GÖRÜYORDUM ŞİMDİ GÜNLÜK İP ŞEKLİNDE BAZEN DAMLA ŞEKLİNDE 2 VEYA 3 BEZİNDE MİKTARI ÇOK DEGİL AMA OLUYOR BAŞKA DOKTORA GİTTİM ÇOCUK GASTROENTEROLOJİSİNE CATLAK VAR AMA KANAMA YAPMAZ DEDİ İNEK SÜTÜ ALERJİSİ OLABİLİR DEDİ 20 GÜNDÜR PEHRİZ DEYİM AMA HERGÜN GÖRDÜGÜM KAN DEVAM EDİYOR TEKRAR GİTTİM USG YAPILDI KARACİGER SAFRA KESESİ DALAK NORMAL BÖBREK NORMAL AMA ORTA KESİM VE ALT POL KALİKSLERİNDE EN BÜYÜGÜ 3MM Yİ GECMEYEN MULTİPL TAŞ EKOJENİTELERİ İZLENDİ TAŞI OLDUGUNUDA ÖGRENDİK KAN SONUÇUMUZ:REFERANS DEGERLERİ NORMAL OLMAYANLAR RDW:15.80 NÖTROFİL: 24.80 LENFOSİT:62.50 MONOSİT:9.28 İDRARDA PROTEİN 000 mikroskopi NADİR ERİTROSİT1-2 LOKOSİT EPİTEL HÜCRE GAİTADA AMİP KİSTİ AMİP 1 KERE ÇIKTI GİZLİ KAN POZİTİF NADİR LOKOSİT LÜTFEN YARDIM EDİN NE OLBİLİR NE İLAÇ NE PEHRİZ İŞE YARAMADI BU KAN NEDEN OLUR BİDE ÇOK KUSUYOR KİLO ALIMI DURDU BU TAŞLAR KENDİLİGİNDEN DÜŞERMİ SÜREKLİ UYUMAK İSTİYOR 1HAFTADIR EMMESİ AZALDI SADECE ANNE SÜTÜ ALIYOR
SONAY
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117743
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2012 Saat 06:43
3 aylik bir cocukta; Amip olmaz. Resmen sacmaliyorlar. Sizin yediklerinizle de bir alakasi yok..  Acaba gordukleriniz hakikaten kanmi?? . Nokta veya cizgi halindeki gorunum onemli degildir.  Bobrekteki taslar icin yapilacak bir sey yok. Ilerde duserlerken agri yapabilirler, o kadar. Son 3 aylik kilolarini bir yazin...   
Yukarı Dön
sonay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2012 Saat 12:40
kesinlikle kan 25.11.2012 de kilosu 5400 04.12.12 de 6 kilo 26.12.12 de 40 grm almış kan sürekli geliyor ve korkuyorum taş kendiliginden düşermi doktor kırılır veya amaliyat dedi biraz bekleyelim dedi 10 gün öncede ishaldi sarı bol köpüklü kaka şimdi ise çok ıkınıyor aglıyor kabızlık yaşıyor ama kakası krem kıvamında sarı veya yeşil sümüksü zaten kaka tahlillerinde mukus ve gizli kan çıkıyor ve her zaman çok kusan bebegimin kusması çogaldı en son prf götürdüm o hiç bişey demedi 15 gün sonra yine gelden başka
SONAY
Yukarı Dön
sonay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2012 Saat 12:43
hocam kandan başka ne olabilir aklıma bişeyde gelmiyor gizli kan aramasında kan çıkıyor ve sürekli emmek isteyen kızım az emiyor ve çok uyuyor uyandıgında huzursuz kucagımda gezdirirsem susuyor çaresiz kaldım kızıma kavuşmak için 6 yıl ugraştım eşimde duyarsız bu konuda ne yapmam lazım ne ler olabilir en azından gittim doktora ihtimalleri ben söyleyeyim
SONAY
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117743
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2012 Saat 23:26
1- Bobrekteki tasi unutun... O sesini cikarmadigi ve agri yapmadigi surece, sizde bir sey yapmayin.
2- Kakadaki kana fazla onem vermeyin, kendiliginden gececek... Belkide son gecirdigi ishal sebep oldu, fazla kurcalamayin... Asiri bir kilo kaybi olmamasi, hadisenin onemsiz oldugunu gosteriyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.