Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yeni bir vitamin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyeni bir vitamin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nisanaz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1014
Mesajın Direkt Linki Konu: yeni bir vitamin
    Gönderim Zamanı: 27 Ara 2007 Saat 21:59
MRB BENAL HOCAM BENİM 4 BUÇUK AYLIK BİR KIZIM VAR BUGÜN RUTİN AŞILARINDAN BİRİNİ VURULDUK VE BİZE SAĞLIKOCAĞINDAN DEMİR İLE İLGİLİ F..... SAN... ADINDA BİR İLAÇ VERİLDİ AKŞAMLARI 5 SABAHLARI 4 DAMLA KULLANMAMIZ SÖYLENDİ. SİZCE DEMİR EKSİKLİĞİNDEN DOLAYIMI YOKSA BÖYLE Bİ İLACIN VERİLMESİ DOĞRUMU.
BU ARADA KIZIMIN KİLOSU 6.600 BOYU 65 CM VE BAŞ ÇEVRESİ 40 OLMUŞ NORMALMİ.
DOKTORUMUZ PİNOMOKOK AŞISINI OCAK AYINDA YAPMAYI ÖNERDİ VE 3 DOZ OLDUĞUNU SÖYLEDİ .
İYİ ÇALIŞMALAR SORULARIMIZI CEVAPLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.....Smile
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2007 Saat 22:25
Merhaba...
4-6 ay arasında bütün bebekelrin demir takviyesini öneriyoruz. Bu nedenle verilmiş size de demir . Endişe edilecek bir konu değil. Boyu-kilosu normal. Sevgiler...
Yukarı Dön
zeynepceren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 32
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2007 Saat 22:34
merhaba,bahsettiğiniz demir damlasını biz de bu ay kullanmaya başladık(kızım 5 aylık oldu)doktorumuz(hilal mocan)damlayı öğlen 12 ye kadar iki öğün arasında vermemi söyledi.Akşam vermeniz konusunda bir daha düşünün bence.5 damla veriyorum bu arada.Fikir vermek istedim.
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2007 Saat 01:48
Merhaba...
demir damlasının öğlen 12'ye kadar verilmesinin sihirli bir tarafı ve özelliği yok. Sabah ve akşam da verilebilir. Öğünden bir kaç saat sonra verilmesi uygundur.

Lütfen, annelerin doktorlarına inançlarını etkileyebilecek yönde yazışmayalım. Ben sorun olsa zaten belirtirim. Yorum yaptığınız konu çok detaydır. Hiç de önemi yoktur. Ancak annenin hekimine güvenini olumsuz etkileyebilir.  Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.