Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yoğurt sonrası kusma...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYoğurt sonrası kusma...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Oranje Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 173
Mesajın Direkt Linki Konu: Yoğurt sonrası kusma...
    Gönderim Zamanı: 22 Kas 2012 Saat 21:55
Merhaba hocam.
7 aylık oğlumda fazlasıyla kusma problemi vardı.Her yemekten sonra mutlaka bir miktar kusması olurdu.Bu kusma problemi yüzünden hiç yüzüstü oynayamazdı.Doktorumuz 1-2 hafta önce motillium başladı.Kilosu 8 ama 5 kiloya göre ayarlayıp yemeklerden yarım saat önce veriyorum ve mucize gibi kusmalarımız tamamen kesildi.
Sadece yoğurt ve yoğurtlu gıdalar yedikten sonra kusması devam ediyor.Kusarkende midesi ekşimiş gibi bir ifade oluyor yüzünde.
Yoğurdun tadının ekşi olmadığından eminim.Peki o halde neden sadece yoğurttan sonra mutlaka kusuyor?
Yukarı Dön
Oranje Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 173
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2012 Saat 08:20
Hocam tekrar merhaba.
Bu sabah 7 aylık erkek bebeğimin göbeğinde kızarıklık ve hafif bir kanama gördüm.Belli ki enfeksiyon kapmış.
Yeni doğduğunda yine göbek kanaması sebeb ile k vitamini vurmuşlardı.1-2 hafta sonrasında kanama tekrarlamış ve bu sefer ciddi bir şey olmadığını ama içimin rahat etmesi için göbeğe yakma işlemi yapacaklarını söylediler.O günden sonra bir daha bir sorunu yaşamamıştık.

Acaba şuan bu enfeksiyonu nasıl kapmış olabilir.Bezini mecburen göbek üzerinden bağlıyorum.Bu mu enfeksiyona sebebiyet verdi acaba?
Elimde babusol %70 alkol solüsyon var.Gazlı bir beze sıkıp göbeği temizledim.Bakım için bu yeterli mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117359
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2012 Saat 18:42
Kusma esnasindaki asiri kasilma ile olmus olabilir, Evdeki kolonyalarda %70 Alkol ihtiva eder, oyle ozel alkollere ihtiyaciniz yok, bosuna kaziklanmayin.
Kusmalari asiri "fazla yedirmenizden".. Eger hastalik kusmasi olsa idi, kilo fazlasi degil, bilakis kilo eksigi olurdu.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.