Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ishal??
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumishal??

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yıldız78 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Konu: ishal??
    Gönderim Zamanı: 26 Ara 2007 Saat 13:22
 MERHABALAR... PROGRAMI İZLİYORUM VE SİTEYİ DE TAKİP EDİYORUM HEPSİ ÇOOOK FAYDALI. SORUM ŞÖYLE: 5 AYLIK BİR OĞLUM VAR. YAKLAŞIK 3 GÜNDÜR İSHAL GÜNDA 6-8 DEFA SULU KAKA YAPIYO, ATEŞ, KUSMA VE HUZURSUZLUK YOK, BEN SU KAYBI OLMAMASI İÇİN SIK SIK EMZİRİYORUM. EK GIDALARA DA BAŞLAMIŞTIM GÜNDE YAKLAŞIK 5 ML MEYVE PÜRESİ VEYA YOĞURT VERİYORUM. Bİ DE KULLANDIĞIMIZ VİTAMİNLERİ BIRAKTIM. ACABA DOĞRU MU YAPIYORUM, NE ZAMAN DOKTORA GÖTÜRMELİYİM? ( AĞIZ KURULUĞU VE GÖZLERİNİN ALTINDA ÇÖKÜKLÜK YOK HER ARADA SU DA VERMEYE ÇALIŞIYORUM)  TEŞEKKÜRLER
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2007 Saat 23:42
Merhaba...
Bebeğinizin ishali 48 saatten daha fazla sürerse bir doktorun görmesinde yarar var. Bol bol emzirmeniz doğru ama yine de susuzluk gelişebilir. Bu nedenle dikkatli olun. İdrar sayısı azalırsa, rengi koyulaşırsa, bıngıldakta çöküklük, göz yaşı kuruluğu, dudaklarında kuruluk gelişirse susuluk belirtisidir. Ama bence hiç bunları yaşamadan ishali iki günden fazla sürerse bir doktora gösterin. Vitaminleri bırakmasanız da olur. Sevgiler...
Yukarı Dön
yıldız78 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2008 Saat 20:15
 doktoe hn. daha önce de yazmıştım bebeğimin ishali 10 gündür geçmedi. kaka tahlilinde birşey çıkmadı doktorum da kusma ve ateş olmadığı için önemli olmadığını sık sık beslememi söylüyor. ama ben endişeliyim..Dead kusma derken karnını doyurduktan sonra emdiği sütün birazını gazla birlikte çıkarıyo, ama fışkırır tarzda değil. NE YAPMAM GEREKİYOR??? NE ZAMAN BÜYÜK BİR ÜNİVERSİTE HASTANESİNE GİDEYİM? YOKSA ÇOK MU PİMPİRİKLİYİMMM... çoook teşekkürler.
OĞLUŞUM HAYATIMIN ANLAMI..
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2008 Saat 13:01
Merhaba...
Bebeğinizi görmediğim için çok sağlıklı yorum yapamıyorum. Ama doktorunuz üzerinde durmadığına göre çok da sorun yok galiba. Sözünü ettiğiniz kusmalar sanırım taşma kusması. Normal gibi geldi bana. Üniv. hastanesine götürmenize gerek yok. Ve de galiba sorun da yok. Hekiminize güvenin. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.