Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÖksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
UmmuEymen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 65
Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük
    Gönderim Zamanı: 22 Eki 2012 Saat 19:21
     Hocam iyi akşamlar;
Şunu belirtmeliyim ki, öncelikli olarak aynı sorulara göz gezdirdim değerli vaktinizi almamak için. Tam olarak benzer tablo bulamadığımdan yazıyorum size. Şimdiden çok teşekkürler.
     3 yaşında bir oğlum var. Çok şükür geçtiğimiz dönemde ilaçsız atlattığımız rahatsızlıklarımız oldu. Size ne kadar dua ve teşekkür etsem az!
     16 gün önce balgam çıkarmaya çalışır tarzda öksürüğümüz başladı. Hemen bal limon ve cold mix uygulamasına başladım. Bununla birlikte önce ya da sonra grip - ateş vs.. başka bir rahatsızlığımız olmadı. 3 gündür öksürüğü boğuk bir hal almaya başladı. Öksürürürken boğuk çıkıyor öksürük sesi. Bugün doktora gittik hafif göğsüne inmiş dedi ve Asist kullanabileceğimizi söyledi. 10 gün önce gittiğimizde Benical vermişti ve kullanmamıştım. Asisti de kullanmayı düşünmüyorum fakat bu boğuk ses beni korkutuyor. Göğsüne de inmiş olması biraz endişelendirdi beni açıkçası. 2 gündür bal limon karışımına zencefil eklemeye başladım. Ne diyorsunuz hocam göğse inmiş ve boğuk bir ses çıkıyor öksürürken. Ayrıca öksürüğü de azalmaya başladı aynı zamanda, bunu da belirteyim.
     Değerli vaktinizi aldım Kadir Hocam, çok sağolun şimdiden.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119162
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eki 2012 Saat 20:37
Gogusune inse idi, o anda "yuksek ates- terleme, sikintili solunum" baslardi. Hicbir sey yapmayin, hele o verilen ilaclari sakin kullanmayin yoksa doktordan cikamazsiniz. Asist bronslarda "spazm" ve bunun sonucunda hiriltilar ve sikintili solunum yaptigindan, sirf ilerde astim diyebilmek icin kasten veriyorlar.
Sadece Serum fiz. ve ColdMix ile devam edin. Limonlu balida ihmal etmeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.