|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||
kübRAbia ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 893 |
![]() Gönderim Zamanı: 14 Eki 2012 Saat 02:10 |
|||||
merabalar hocam 19aylık kızım hala anne sütü alıyor,bu nedenle dişimdeki iltihap için antibiyotik kullanamıyorum,süte geçmeyen antibiyotikler var ama pelisilin alerjim olduğu için o grup antibiyotikleri kullanamıyorum,propolisin doğal bir antibiyotik olduğunu duyunca aktardan propolisli ballı macun aldım,gerçekten de dişimin ağrısı iltihabı geçti ama propolis konusunda araştırma yaparken emziren bayanlar için uygun olmadığını okuyarak dehşete kapıldım birkaç kavanoz kullanmıştım çünkü,ne olmuştur hocam sütümü nasıl etkilemiştir,bebeğime nasıl bir zararı olmuştur,tamamen doğal bir ürünü emziren anneler neden kullanamaz anlayamadım,cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum saygılar
|
||||||
![]() |
||||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117222 |
![]() |
|||||
1- Halen hayatta oldugunuza gore; sizde hakiki bir "Penisilin Allerjisi" yok. Penislin allerjisi olanlarda, sahis daha igne cilde deger degmez, vefat eder. Adeleden yapilmasi gerekirken, damara kacirilmasi veya hizli zerk edilmesi ile olan suur kaybi veya benzer durumlar allerji degildir. Ayrica "Testlerin' HICBIR GUVENIRLIGI YOKTUR. 2-Her turlu antibiyotigi kullanabilirsiniz, sute gecen miktarlar, kilonuzla orantilidir. 50 kiloluk bir anne; 500mg. antibiyotik aldiginda, 1 litre sutune 10 mg. duser. Vara- yoga zirt-pirt cocuklara antibiyotik verilen bir memlekette, bu hassasiyet dogrusu gozlerimi yasartiyor!!!
3- Propolis antibiyotik degildir, tesadufen kendiliginden iyilestiniz. Ayni sekilde; cocuklara vara-yoga "propis" verirlerken bir sey olmuyorda, anne sutunden gecincemi bir sey oluyor? Goruyorsunuz bunlarin butun gayesi en ufak bir bahane ile sizlere anne sutunu kestirip, mama yazmak. Merak etmeyin, cocugunuza hicbir sey olmadi, siz anne sutu vermeye devam edin, gerektiginde de ne antibiyotik verilirse verilsin, anne sutunu kesmeyin.
|
||||||
![]() |
||||||
kübRAbia ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 893 |
![]() |
|||||
yani propolisli ballı macunun anne sütüne hiçbir zararı olmamıştır öylemi hocam
|
||||||
![]() |
||||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117222 |
![]() |
|||||
Icine ayrica bir ilac koymadilarsa, hayir, hicbir zarari olmaz. Ama gereksiz. Zaten Propolis diye aldiginiz urunun tamami bildigimiz bal. Butun dunyada uretimi son derecede az olan bir maddenin bu sekilde satilmasi imkansizdir.
|
||||||
![]() |
||||||
![]() |
|||||
son birşey daha hocam izninizle,çocuklara hergün düzenli olarak verilen propolis bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyormuş,doğruluk ihtimali olabilirmi,kızı hastalıklara çok müsait bir anne olarak dikkatimi çekti de ondan soruyorum hocam,saygılar
|
||||||
![]() |
||||||
![]() |
|||||
Propolis'in bagisiklik sistemini kuvvetlendirdigi iddiasi palavradir. Dedigim gibi, dunyanin tamaminda uretilen "propolis", satilan propolislerin binde biri dahi olamaz. Aldiginiz sadece baldir. Ayricada bu yonde yapilmis hicbir ciddi bir calisma yoktur.
|
||||||
![]() |
||||||
![]() |
|||||
|
||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|