Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hamile kalmayı düşünüyorum ama...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhamile kalmayı düşünüyorum ama...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yldz_bkrc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesajın Direkt Linki Konu: hamile kalmayı düşünüyorum ama...
    Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2012 Saat 18:17
merhaba, 1 yıllık evliyim yaşım daha çok ilerlemeden genç anne olmak istiyorum, yani hemen...:) ama mart ayında SMMM STAJA BAŞLAMA SINAVINA gireceğim acaba şuan hamile kalsam. mart ayında 4-5 aylık hamile oluyorum. bu süre zarfında haftaiçi çalışıcam haftasonları kursa gideceğim acaba hamilelimi olumsuz yönde etkilermi lütfen yardımcı olun. çok karrasızım....
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 7519
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2012 Saat 19:09
Öncelikle gönlüne göre olsun .. Ama bu sorduğun soru o kadar bilinmez bir soru ki. Kişiden kişiye hamilelikten hamileliğe değişiklik gösterebilir. Mesela ben çalışıyorum iki hamileliğimde çok rahat geçti 4-5 ay hiç sıkıntı yaşamadım. Ama yakın bir arkadaşım her iki hamileliğinde de yataktan kalkamadı. Bu yüzden böyle bir kehanette bulunmak sanırım anlamsız olur. Ancak şu tavsiye de bulunmak isterim ; en kötü durumu düşünsen bile bu bebeği istiyor musun ? Bence buna karar vermelisin. 
sağlıcakla kal canım
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 9100
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2012 Saat 19:41
Gülsen'ciğim şu aralar gözden kaçırdım bazı şeyleriLOLLOLelifce doğum yaptımı?Big smile
Yukarı Dön
sedesa Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 256
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2012 Saat 20:57
cevabını ben vereyim ...:)))) evet çoktaaaaaaan yaptı... Elif Reyyanın kırkı bile çıktı....:))

Yukarı Dön
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 345
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eki 2012 Saat 09:51
Orjinalini yazan: yldz_bkrc yldz_bkrc Yazdı:

merhaba, 1 yıllık evliyim yaşım daha çok ilerlemeden genç anne olmak istiyorum, yani hemen...:) ama mart ayında SMMM STAJA BAŞLAMA SINAVINA gireceğim acaba şuan hamile kalsam. mart ayında 4-5 aylık hamile oluyorum. bu süre zarfında haftaiçi çalışıcam haftasonları kursa gideceğim acaba hamilelimi olumsuz yönde etkilermi lütfen yardımcı olun. çok karrasızım....

merhaba.. ben mali müşavirim. ilk çocuğumu 2007 kasım ayında doğurdum. o zamanlar mali müşavir değildim, stajerdim. oğlum 6 aylıkken bitirme sınavlarna girdim. yani henüz oğlum2-3 aylıkken sınava hazırlanmaya başladım. üstelik gündüzleride işte çalışıyordum. çok ama çok zor dönemlerdi. bütün gece bir ders çalışıyordum, bir oğlumu emziriyordum. sabahta neredeyse hiç uyumadan işe gidiyordm. resmen isanlıktan çıkmıştım. 4. girişimde çok şükür tüm dersleri verdim, artık kendi bürıom var.
sen hemen hamile kalırsan, hamileliğin ilk ayları herkese göre farklı oluyor. mesela benim hiç midem bulanmadı 2 hamileliğimdede ama ilk 3 ay inanılmaz bir uyku halim oluyordu. saat daha 8 de uyuyakalıyordum. sende böyle olursan sınava hazırlanman zor olabilir. gündüz işe gitmiyorsan belki gündüz çalışarak kurtarabilirsin. ama tabi aşerme ve bulantın olursada zor olabilir.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eki 2012 Saat 10:21
öncelikle teşekkür ederim ilgin için.... evet herkese göre farklılık gösteriyormuş, ama hırslıyım yapıcam yapmam gerekiyor şimdiden çalışmaya başladım konulara ne olur ne olmaz diye, umarım başarırım çünkü şuan yapamazsam çocuk olunca hiç yapamam..

Yukarı Dön
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 345
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eki 2012 Saat 11:14
Orjinalini yazan: yldz_bkrc yldz_bkrc Yazdı:

öncelikle teşekkür ederim ilgin için.... evet herkese göre farklılık gösteriyormuş, ama hırslıyım yapıcam yapmam gerekiyor şimdiden çalışmaya başladım konulara ne olur ne olmaz diye, umarım başarırım çünkü şuan yapamazsam çocuk olunca hiç yapamam..

sana tavsiyem çocuk için bekleme, çünkü inan doğru zaman diye birşey yok. (olağan üstü durumlar hariç) şimdi değilde sonra hanmile kalsan bu defa bitirme sınavları daha zor. allah hakkında hayırısını versin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eki 2012 Saat 11:23
amin... bende öyle düşünüyorum ertelemicem, kariyerimide bu şartlarda yükseltmeye çalışıcam artık ne kadar olursa çünkü çocuğumu kucağıma almayı o duyguyu tatmayı çok istiyorum... 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.