Çok teşekkür ederim Kadir bey, Forumda yazarlar bölümü bulamayınca sitede bakılacağını keşfedip yazılarınıza ulaştım ve hepsini keyifle okudum. Ama makaleleriniz arasında pamukçuk yok :)
forum aramasında ise gelişmiş arama da yaptım ama tekrarlayan aftlar pamukçuk bulamadım.
3 yaşında bir kızım daha var. Keşke sizi daha önce tanısaydım.
Ozaman sütüm çok boldu ve kızım 6 aydan sonra ek gıda verince tok olduğundan sürekli kusardı. Ayrıca çiğnemeyi neden öğrenemedi diye kafayı yer dururdum. GEnetik olduğunu bilemedim.Herkes 6 ay hiç bişi vermedin o yüzden oldu diye beni suçluyordu.Doğar doğmaz ağzına herşeyi tepecekmişim. Sürekli bir şeyler denedim olmuyor olmuyordu. Taneleri yutamıyor kaşığı verince ağzı açık kalıyor kapatmıyordı . HAtta arkadaş ne tuhaf sanki kaşıkla ağzına döküyorsun diyordu. Yemeklerimiz kavgayla geçti hep. Aha ah çocuğu da kendimi de yıprarttım hep. Hele hergün kusmaları yok muydu? Bir de 6 öğün sabah kahvaltı , ara meyve, öğlede çorba köfte, ara yoğurt, akşam çorba gece muhallebi birini yediridim diğer öğün kusardı. Birde sebzeleri tatsız tussuz haşla çatalla ez ver Yemek kazanlarımız aman ha tuz var salça var vermezdik.Büyüdükçe geçti. 1,5 yaşında anne süttünden kesince de kusmaları azaldı. Şuan da yemeğe gösterdiği tepkiden canı isteyince kusuyor. Onu da yemek yedirme kavgalarında öğrendi. NAsıl terk ettireceğim bilmiyorum artık.