Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sizinle paylaşmak istiyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsizinle paylaşmak istiyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 539
Mesajın Direkt Linki Konu: sizinle paylaşmak istiyorum
    Gönderim Zamanı: 26 Tem 2012 Saat 09:08
Sayın Hocam bu konuyu size anlatmam gerek bu satırları yazarken hala ellerim titriyor. Bebeğim 9 aylık olmak üzere gece yatağımda yatarken ( bebeğim gece sürekli emdiği için gündüzleri çalıştığım için gece emiyor ) ben yatağın ucunda uyuyorum komple bir yatak ona ait sürekli dönüyor çünkü.  Bir ara gözümü açtığımda bebeğim aşağıya düşüyor nasıl yatakdan onun düştüğü tarafa atladım bilmiyorum tam yere inmek üzereyken badisinden tuttum. Göğsünden hemen diğer elimi başının altına destek yapıp kaldrdım. Tabi korktuğu için ağlıyor. Gecenin o karanlığında nasıl kucakladım bilmiyorum şok geçirdim resmen. Hemen su verip emzirip yatırdım. Benim takıntılı olduğumu biliyorsunuz hocam sürekli telkinde bulundunuz bana. Hocam yere düşmedi ama karga tulumba tuttuğum için birşey olmamıştır değilmi bir yerine ? emdi ve uyudu bebeğim. Ama ben hala şoktayım hiç iyi değilim ne olur hocam bu durumu size anlatmam gerekti bana yeri geldi bir psikolog yeri geldi bir büyüğüm olarak nasihat verdiniz. Sizin düşüncelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum . eşim her ne kadar teselli etsede beni korkma bir yerine birşey olsa şimdi ağzıdan uyumazdı dedi ama KAdir Hocam bilir dedim hocam desteğinizi bekliyorum saygılarımla.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120120
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2012 Saat 12:07
Baba haklı. Çocuğa bir şey olmadı, zaten o mesafeden düşse idi bile bir şey olmayacaktı. Ev içi düşmeler kalıcı bir harabiyet yapmıyor. Sizin tutuş şeklinizde bir hasar veremez. Tabii ki, Kasıt hariç .
Yukarı Dön
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 539
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2012 Saat 12:29
Hocam sizi anlıyorum ben zaten o şokta nasıl tuttuğumu bile biledim badisinden tuttum bebek bohça gibi elimde kaldı diğer elimle kafasının altından destekliyerek kaldırdım ama yatağın yanları köşeli tahta olduğu için vücuduna değmiştir uykulu haldeki bebeğe birden asılınca elbette korkudan ağladı yada canı yandı bugünkü hali gayet iyi bir sıkıntısı yok ama dedimya hocam sizinle paylaşmadan edemedim herkes bugün bana korkma geçmiş olsun diyor ama şokun etkisi hala geçmedi. yanıtınıtız için teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.