hocam merhaba..
kızım 4 yaşında 3 gündür geniz akıntısı ve dünden bu yana öksürüğü vardı.henüz kuru bir öksürük.bugün öğlen vücudunda kızarıklar farkettim.böcek ısırığına benziyor,12,13adet.karnında hiç yok,ayak bacak kol ve sırtındalar..sadece 1 tanesini kaşıyor,diğerlerinin farkında bile değil.yalnız 2 gündür kol ve bacaklarını deliler gibi kaşıyordu.sık duş alıyor bu yüzden.ayrıca öğlen ateşi çıktı.39 civarında geziniyor,,kendi kendine düşüyor-yükseliyor..karnı ve boğazı ağrıyormuş.1 kez kustu..boğazının tek tarafı epeyce şişmiş,oldukça sert.
su çiçeği olabilir mi diye düşündüm henüz sulu değil,,sizce nedir hocam..bir de çok halsiz,,normalde sizin yolunuzdan giderim tedavide ama kızım durumu abarttı,,ağzına ilaç burnuna damla mümkün değil..her şeye muhalif..beslenme felaket..
sabahı bekliyorum dr a gitmemiz gerekecek mi bakalım,,bir de değerli cevabınızı..sağolun hocam
hocam bir de aklıma geldi.biz de genelde şöyle oluyor.dr ant. veriyor,kan tahlili istiyorum,her şey normal olsada fikrinden vaz geçmiyor!biz de o dr u kara listeye alıyoruz,ertesi güne çok daha iyi başlıyoruz..merak ettiğim kan tahlili istemeden hangi durumda strep a testi yaptırmak mantıklı?hiç tecrübem yok bu konuda..
ekleme gece ateşi 39,5tu ve hiç bu kadar hızlı nefesini görmemiştim.dk.da 56 saydım hocam.önemli mi
Düzenleyen zeynebin annesi - 23 Tem 2012 Saat 10:00