Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebek beşiği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbebek beşiği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
göktürk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: bebek beşiği
    Gönderim Zamanı: 21 Ara 2007 Saat 19:54
Merhaba Erkin Bey,
5 aylık hamileyim.Yavaş yavaş bebek hazırlıkları yapmaya başlıyoruz. 3-4 yaşına kadar kullanabileceğimiz bir beşik almak istiyoruz. Fakat nasıl bir beşik alacağımıza bir türlü karar veremiyoruz. 1-1,5 yaşlarına gelince beşikten sarkma olasılığını düşünerek endişe duyuyoruz.Şimdilik kendi odamızda olmasını istiyoruz. Nasıl bir beşik alabileceğimiz konusunda bizi aydınlatabilirseniz çok memnun kalırız....
Teşekkürler...
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2007 Saat 00:38
Şebnem Hanım Merhaba,

Bebek yataklarında güvenlik standardı açısından çok önemli bir noktaya değinmiş ve doğru düşünmüşsünüz. Öncelikle bir beşikten ziyade 2 katlı bir oyun parkı almanızı tavsiye ederim. Uluslararası standartlara göre, bir bebek yatağının ilk katının  derinliğinin en az 30 cm. olması gereklidir. Piyasada çift katlı oyun parkı ya da yatak olarak adıyla bulabileceğiniz bu ürünlerdeki ilk kat, bebeğiniz bir yerden kuvvet alarak ayağa kalkmaya başladığı aylarda yataktan ayrılır ve yatak tek başına kullanılmaya başlanabilir. Bu ürünleri bebeğiniz ortalama 2,5-3 yaşına gelene kadar kullanabilirsiniz.Ancak bir beşik alacaksanız bu beşiğin kullanım süresi maksimum 9 ayla sınırlıdır.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2007 Saat 01:22

Erkin Bey örnek bir fotoğraf eklemek istedim.Embarrassed Çok güzel anlatmışsınız. Ben de bu yataktan kullanıyorum ve etinden sütünden faydalanıyorum. Çok kullanışlıThumbs%20Up Arkadaki dönenceyi ben takmıştım ama artık kaldırdım. Çünkü bebişim için bunlar tehlikeli olmaya başladı. Bu arada kollu çubuk bölümde küçük oyuncaklar da var. Ben onları park yatağın  döt köşesine taktım. Sabah uyanınca istediğini alıp oynuyor ve vakit geçiriyor.LOL

Yukarı Dön
göktürk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2007 Saat 20:34
Erkin Bey,
Beşik hakkında bizi bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler.
Ayrıca örnek fotoğrafından ve ilgisinden ötürü Duygu Hanım'a da teşekkürler...
İYİ BAYRAMLAR....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.