Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çişini soylemiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumçişini soylemiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Pinar T Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 32
Mesajın Direkt Linki Konu: çişini soylemiyor
    Gönderim Zamanı: 08 Tem 2012 Saat 14:36
Merhaba Kadir Bey,

gecen yıl sıze asagıdakı lınktekı gıbı danısmıstım

ardından tekrar beze donduk..ama sadece çişini bezıne yapıyor kakasını hep tuvalete yaptı soyleyerek..1 hafta once tekrar bezı cıkardım..cunku ben buyudum bez ıstemıyorum dedı sureklı ve kuzenınden gordugu ıcın ıstedı..ancak, sorunumuz çişini soylemiyor..bez istemiyor ama hbr vermıyor..wc ye goturunce ılk 3 gun yapmadı sureklı yerlere yaptı..2-3 gun ise ben goturunce yaptı..ama bunuda wc de su oyunu oynayarak yapabıldık..cunku tuvalete oturmak ıstemıyordu..tekrar bez takalım wcye gıtmek ıstemıyorsan dedım kesınlıkle kabul etmıyor..
gece kuru kalkıyor veya bır kez uyanıyor su ıstıyor bır sekılde wc ye gıtmeye ıkna edıyorum ve yapıyor..

son ıkı gundur gunduz 11 saat kadar çişini tutuyor..wc ye oturtsamda yapmıyor..
ama kakada sorun yok gecen yıldan berı haber verıyor ve yapıyor

bu durumda onerınız ne olur?nasıl bır yol ızlemelıyım? onerınız benım ıcın cok onemlı..

sımdıden tesekkurler..

saygılar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118504
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2012 Saat 12:53
Tam ortada "geçiş donemınde" siniz. Cis kaçirdiğinda, bez bağlamak ile tehdit edin. Az kaldi...
Yukarı Dön
Pinar T Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Tem 2012 Saat 15:04
cavabınız ıcın cok tesekkurler...onerınız ıse yarayacak gıbı gorunuyor hocam..
gecen hafta bırkez kacırdıgında bez baglayacagımız bu sekılde sureklı kacırarak olmayacagını, bana yardımcı olmasını soylemıstım ve bezını takmıstım..hıc ama hıc ıstememıstı..sonrakı gunlerde uzun sure tutmustu ama yıne soylememıstı sadece ben goturunce yapmıstı..
bugun yıne kacırdı ve anne bezmı takıcan dedı uzulerek..evetkızım, cısını soylemedıgın ıcın bez baglıycam dedım..hayır ben sev-mı-yo-rum dıye vurguladı..o zaman sende soyle tuvalete yetısırız merak etme dedım..tamam dedı..
bakalım ne olacak..

hocam, kacırmalar sıklasırsa bez baglayayım mı sizce?sozumde durmak adına...
ve bagladıgımda kabullenırse sesımı cıkarmayayım mı?

saygılar..

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Tem 2012 Saat 00:03
Sakın yumuşama, taviz verme ( kaçırırsa bağla)yoksa tekrar başa dönersiniz. Sağlam yerden yakalamışsınız, aman devam edin.
Yukarı Dön
Pinar T Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Tem 2012 Saat 15:30
tskler hocam..

dunki kacırmadan sonrakı konusmamız ıse yaramıs, ogle uykusundan kalktıgında " anne yatagımı ıslatmadım "dedi ve ben wc ye goturmedım ..15-20 dk sonra anne cısım geldı dedı..ve yaptı..yanı dunden berı cısını soyluyor..odul olarak , sevdıgı alısverıs merk goturup hello kıtty li iç camasırları aldım..cok mutlu..dolayıısyla bende oyle..
hersey ıcın tskler..onerınız dogrultusunda ılerleyecegım..

saygılar..

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Tem 2012 Saat 16:09
KizBebek
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.