Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Az idrar yapma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAz idrar yapma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kardelensel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 73
Mesajın Direkt Linki Konu: Az idrar yapma
    Gönderim Zamanı: 18 Haz 2012 Saat 14:35
Hocam bilgilerinizi bizimle paylaşıp bebeklerimizi büyütürken yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ederim size.

Benim yine bir sorum olacak size.
Kızım 3 ayını yeni bitirdi. Sadece anne sütüyle besleniyor. (7 kg 64 cm)
Ama bu aralar idrar sayısı azaldı. Önceden dolu dolu alırdım bezi, ama şimdi öyle olmuyor. Acaba doymuyor mu diye düşünüyorum bazen. Emzirme aralıklarımız hemen hemen 3 saatte bir. Arada 4 saate çıktığı bile oluyor. Anne sütünden başka bişey vermiyorum. Neden azalmış olabilir? Kakası da normal.

Acaba terlediği için olabilir mi? Özellikle uykudayken çok terliyor gece, size bunu da sormuştum hatta :)

Başka sıvı vermeme gerek var mı? Su vermeli miyim? Sizin anne sütü alan bebeklerin afrika sıcağında bile suya ihtiyacı yoktur sözünüz aklıma geliyor hep o yüzden hiç su vermeyi de düşünmedim.
Benimle aynı sorunu yaşayan bir arkadaşıma da doktoru papatya ve rezene çayı ver demiş.
Ben de size sormak istedim.
Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim hocam. Kolay gelsin...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118143
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2012 Saat 19:34
Her yaz olan bir hadise. Son 2-3 gunluk yazilara bakin, goreceksiniz. Afrika da anneler, sizin gibi bebekleri sarmiyorlar, ciplak geziyorlar. Arada fark var. Papatya ve Rezene cayi, palavra, duz suda verseniz ayni sey. Isin icine illaki bir "ulviyet", bir doktor marifeti (?) katacaklar.
Yukarı Dön
Kardelensel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 73
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2012 Saat 19:43

Smile Hocam çok teşekkür ederim.

Ben su vereyim o zaman değil mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118143
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2012 Saat 19:48
Evet. Ama teklif var, israr yok.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.