Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kaka sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkaka sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
maper Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 112
Mesajın Direkt Linki Konu: kaka sorunu
    Gönderim Zamanı: 25 Nis 2012 Saat 11:59
merhaba doktor bey 2 ay 4 günlük kızım 23.gününnden beri kaka 5-7günde bir kaka yapıyor oda fittille zeytinyağına batırılmış kulak çöpü yada derece işe yaramadı gıliserin fitili koyduktan 10 saat sonra etki ediyor bazen oda işe yaramıyor.siz bebeklerin 20ile 50.günlerde böyle sorunlar yaşayabileceğini yazmışsınız.biz 50.günü geçtik.karın bölgesinin ultrasonu çekilde bişey yokmuş.bana şöyle bir açıklama yaptılar bebek 45 günlükket 5,500gr dı.anne sütünü bünyesinin çok iyi kullandığı ve kaka yapması için posanın birikmediği için kaka yapmadığını söylediler.bebeğim kakasını yaptıktan sonra rahatlıyor ama 4.günden sonra sıkıntılı geçiyor 5.güne kadar fitil koymadan bekliyorum belki kendi yapar diye ama olmuyor 5-6 gün fitil koyuyorum yapmasıda dediğim gibi ya 10 saat sonra yada birkaçgün daha geçiyor öyle yapıyor.diyelimki herşey normal peki bu kaka yapamama daha nekadar devam edecek nezaman normal bebekler gibi yardımsız kakasını yapacak merakediyorum bu daha nekadar devam ederse panik yapim.teşşekürederim.
Yukarı Dön
maper Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2012 Saat 12:02
sadece anne sütü aldığını eklemeyi unutmuşum.teşşekürederim. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117893
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2012 Saat 19:04
Pes yani, birde US cektiler ha...Her sey yolunda gidiyor, konu ile ilgili mailleri okuyun. Cocuk rahat oldugu surece, hic uyarmaniza gerek yoktur.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.