Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gece emiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgece emiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynep sude Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: gece emiyor
    Gönderim Zamanı: 16 Ara 2007 Saat 20:03
merhaba kızım 11 aylık hala geceleri süt için uyanıyor emerek uyuyor 2-3 saate bir kalkıyor ve kahvaltıyı da çok yemiyor bütün gece emdiği için ne yapa bilirim
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2007 Saat 10:55
Merhaba...
Bu konuyu sanırım annelerle paylaşırsanız daha pratik çözümleri paylaşırlar. Sevgiler...
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2007 Saat 11:26
Bence gece emzirmeye devam et, emdiği kadar emsin. Annelik çoğu zaman uykudan fedakarlık gerektirmiyor mu zaten?? Eğer gece çok uykusuz kalıyorsan ve bu gündüz saatlerinde problem yaratıyorsa gece yatmadan önce tok tutacak tahıllı kaşık mamaları veya muhallebi tarzında bir şey yedirebilirsin. Yalnız üzerine 1 saat sonra su içirmeyi ya da emzirmeyi unutma. Yoksa susayıp kalkacaktır.
Yukarı Dön
edeede Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2007 Saat 11:38
merhaba,
 1 hafta öncesine kadar benim de şikayetim aynıydı hatta diğer öğünleri de yemiyor ya da çok az yiyordu bu ay doktoruma beslenmesini tek tek anlattım ve gece her istediğinde emzirmemin hem beslenmesini  hem
de uyku düzenini kötü etkilediğini gördük.sadece 5 gündür doktorun verdiği programa uyuyorum hem uyku hem beslenmemiz olumlu yönde değişti, eskisine göre çok daha iyi kısacası önce beslenmeyi düzene sokarsan uykusu kendiliğinden düzeliyor ayrıca her uyandığında emzirirsen bebek bir süre sonra sadece öyle uyuyabileceğini öğreniyormuş ,bu da ilerisi için sana sıkıntı yaratabilir...(bu arada benim bebeğim 7.5 aylık )
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.