Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - BESLENME
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBESLENME

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurnur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 39
Mesajın Direkt Linki Konu: BESLENME
    Gönderim Zamanı: 23 Mar 2012 Saat 14:40
KADİR BEY MERHABA.OĞLUM 16.11.2011 DOĞUMLU.5.AYIMIZA GİRDİK.SON 3-4 GÜNDÜR EMZİRMEK İÇİN ALDIĞIMDA BİRAZ EMİP,BACAKLARINI KASARAK, AĞLAYARAK BIRAKIYOR MEMEYİ.GAZINI ÇIKARTIYORUM,SONRA TEKRAR EMZİRMEYE BAŞLIYORUM VE YİNE AYNI ŞEYİ TEKRARLIYOR,EMZİRMEYİ BIRAKTIĞIMDA SUSUYOR.HER İKİ GÖĞÜSTE DE AYNI ŞEYİ YAPIYOR.BU DURUM ÇOK CANIMI SIKIYOR.OĞLUMUN GENEL HALİNDE HİÇBİR SIKINTIMIZ YOK.KİLOSU 7.430 GR.2 SAATTE BİR EMZİRİRDİM,BU ARALAR 3 SAATE ÇIKARTTIM,ACABA TAM ACIKMIYOR MU DİYE.AMA YİNE AYNI ŞEYİ YAPIYOR.SİZCE NEDEN BU SORUNU YAŞIYORUM,NE YAPMAM GEREKİYOR? İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
Yukarı Dön
nurnur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2012 Saat 14:57
HOCAM BU ARADA OĞLUM SADECE ANNE SÜTÜYLE BESLENİYOR,EK OLARAK HİÇBİR ŞEY VERMİYORUM.TEKRAR İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118444
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2012 Saat 19:07
Bu aylarda bebekler memede 2-3 dakikadan fazla kalmazlar ve meme aralari 3-4 saat olabilir. Zaten kilo fazlasi var, biraz acikmasini bekleyin, o istemedikce de memeyi vermeyin. Bu sekilde (ek gida olmaksizin) isterse 2 sene bile gidebilir.
Yukarı Dön
nurnur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2012 Saat 19:40
ÇOK TEŞEKKÜRLER HOCAM.SEVGİLER..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.