Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 8 aylık bebek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum8 aylık bebek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
çilem yücel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 18
Mesajın Direkt Linki Konu: 8 aylık bebek
    Gönderim Zamanı: 18 Mar 2012 Saat 23:53
mrh hocam sizi yeni takip etmeye başladım bı arkadasım önerdi benim 8 aylık bebeğim var ve geceleri yarım saatte bir veya 15 dk bir cığlık atarak kalkıo ve ne yaparsak susmuyo bır sure sonra emerek uyuyo ve gaz cıkartıyo o zman rahatlıo napacagımı sasırdım yaklasık 2 aydır boyle kac tane doktora goturdum hıc bırı cözüm bulamadı bırde ne yapmam gerektinğini danısmak istedım.ayrıca bebegımde cok sık kaka yapıp gaz cıkartırken agladığı için kuy ruk bükülmesi teşhisikonuldu bı kac kere düzeltildi ve yıne aynı oluyor bundada ne yapacagımı sasırdım 8 aylık olmasına ragmen hala oturmuyo oturtmayada korkuyorum sizin bu konudakı fikrınızı ve önerinizi alabilrsem cok mutlu olcam şimdiden tesekkur ederim.ayrıca bı alac önermısınız uyku problemı ıle ılgılı oncekı maillerde bızde kullanabılr mıyız?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117362
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2012 Saat 00:18
1- Sikintisi; asiri beslenmekten. Yedirirken zorlamayin. Cok yediginden geceleri "kabus" goruyor.
2- Sizin cocugunuzun kuyrugumu var?  Su isi tam bir anlatin bakayim, nasil ve kim teshis etti ve en muhimi o bukulen kuyrugu nasil duzelttiler. Biri sizi fena halde isletiyor gibi geldi bana.
3- Cocuklar dogduklari gunden itibaren oturtulabilir. Siz niye korkuyorsunuz? Bu hususta da sizi fena isletiyorlar.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2012 Saat 12:50
 makattan duzeltıler buradakı buyuklerde ole deyınce ben doktora goturdum ortopedı dktoruna ama gecelerıde gaz cıkarırken cok aglıodu sonuc olarak oyle teshıs konuldu
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2012 Saat 13:45
aslında ben cok yedıremıyorum hocam ek gıda hıc yemek ıstemıo ve kılosunu dktrlar normale gore dusuk demıstı 8 aylık 7 kılo ayrıca gecelerı cok sık kalktıgı için emmmeden de uyumuyor gaz cıkarırken aglamsı normal mıdır?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2012 Saat 19:36
En buyuk fenaligi yapan doktor grubu; hastalarini aydinlatmayan, bilgi vermeyen ve onlarin arzu ve garip teshislerine gore, istekleri dogrultusunda "tedavi" yapan doktorlardir. Makattan duzeltilen hadise, "Kuyruk sokumu" kemiginin ucunun, bazen dusme ve kuvvetli darbe ile kirildiginda yapilan bir tedavidir. 8 aylik cocukta boyle bir durum asla olamaz, zira o kemik bu yasta cok yumusak ve esnek oldugundan kirilmasi imkansizdir. Sizin buyukler boyle "canak tutunca" o doktorda icine etmis. Helal olsun dogrusu, kac para verdiniz bu is icin? Kilosu baya az. Hem kilo eksikligi olmasi, hem yumusak, sumuksu kaka yapmasi, "enzim eksikligi" ni dusunduruyor. Gunde 1 defa; Festal drajeyi, havanda ezip verin; 2-3 gunde iyilesme olursa, teshis "Enzim eksikligi" demektir.  

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Mar 2012 Saat 19:38
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2012 Saat 22:37
ayrıca hocam bu kilo alıınımının az olmasını karaciger degerlerı yuksek cıkıo kan tahlılınde onada bagladılar dogru mudur? sızce bu konuda da hıc bısı soylemedıler napmalıyım?
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2012 Saat 22:39
gece cıgdlıkları ve gaz konusunda baska onernınz varmı sonuc olarak klıosuda az oldugu ıcın cok fazlayedıgını soyleyemem..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2012 Saat 03:30
Siz hele su tahlillerin tamamini bir yazin bakim. Birde; Festal nasil etki edecek, onu gordukten sonra konusalim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.