Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tıkanıklık çok acillll(öksürük)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtıkanıklık çok acillll(öksürük)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bilgeceren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 28
Mesajın Direkt Linki Konu: tıkanıklık çok acillll(öksürük)
    Gönderim Zamanı: 27 Şub 2012 Saat 20:45
iyi akşamlar bende yeni üye oldum formu kullanmayı bilmiyorum.kadir beye benimde bir sorum olacak yardımcı olursa çok sevinirim.kadir bey kızım 11 yaşında nezaman grip olsa tıkanıyor nefes almada güçlük çekiyor öksürük çok şiddetli ne yapmalıyım öksürürken göğsünden ıslık çalar gibi seler geliyor konuşmaya sesi yetmiyor doktora götürdüm boğaz kızarıklığı dedi bir poşet ilaç yazdı fakat hiç birini almadım .ateşi yok sadece burun tıkanıklığı öksürük nefes almada zorluk var ayrıca birkaç gün böyle devam ettiğinde gözlerinin altında kararma oluyor yardımcı olursanız teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119377
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2012 Saat 06:05
Iliadin ped. burun damlasindan; (3gun) gunde 2x2 ser damla her iki burun deligine damlatin. Sonrasinda Serum fiz 4 saatte bir 10'ar damla damlatin, uykuda damlatmayin. Aksamlari yatarken, yastigina 2 damla ColdMix damlatin. Bu aradada konu ile ilgili eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2012 Saat 14:18
kadir bey 11 yaşındaki kızıma 3 yaşından buyana üstte anlatığım şekilde dr götürdüğüm zamanlar astım teşhisi ile singulaır hap foster fıs fıs ventolin şuruplar kullandık hocam kime güvenecez şaşırdım kaldım.doktoruda tıp fakült
esinde çocuk dr.ları.....
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2012 Saat 14:29
hocam aynı zamanda allerji testlerinde hiç bir şeye karşı allerjisi çıkmadı üst solunum yolları enfeksiyonları grip ve nezle gibi rahatsızlıklarda astımı tetikler dediler.ne yapmalıyız bize bir yol gösterin hocam ilaçları 3 yaşından buyana ara vererek kullandık bir yol gösterin hocam saygılar..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119377
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2012 Saat 23:16
dediklerimi yapin. Simdiye kadar yaptiklariniz hepsi nafile ama artik "gunun modasi" boyle ve oksuruk sikayeti ile giden her hastaya bu sacmaliklari yapip, bu sacma ve cok pahali ilaclari veriyorlar. Bu sayede cocuklariniz hic duzelmiyor ve devamli doktora gitmek zorunda kaliyorsunuz. Niye benim hastalarim arasinda Astimli; senede ortalama 2-3 tane cikiyor?  Siz bu doktorlarin hic Grip teshis ettiklerini gordunuz veya duydunuzmu? Bir tip talebesine hocalari 6 sene devamli Astim anlatirlarsa, olacagi budur. Sizin cocugunuza 3 yasindan beri hic Grip tanisi konup ona gore ilac verildimi?
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2012 Saat 13:17
hocam teşekkürler değerli vaktinizi bize ayırdığınız için.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.