Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - birkaç soru birden :)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbirkaç soru birden :)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yamann Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesajın Direkt Linki Konu: birkaç soru birden :)
    Gönderim Zamanı: 20 Şub 2012 Saat 16:09
hocam merhaba.Prematüre doğan oğlum şuanda 7.5 aylık ve 10 kg 70 cm :) anne sütüne devam.Vitamin vermiyorum ama multıtabs başlamak istiyorum ne ölçüde vermem gerekir?
gündüz uykularımız her 2 saatte bir 1 saat uyurdu şimdi uykusuzluktan başı düşse bile 20 dk uyuyup uyanıyor gece uykuları da sık uyanma ve emme olarak gidiyor.biliyorum uyku işi enzor iş çünkü bebek belirliyor ama gündüz uykusuyla ilgili bana fikir verebilirmisiniz nasıl bi düzen izleyeyim ?ilginize teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2012 Saat 18:25
Hem premature, hem; 7.5 ayda 10 kilo, (?) Sakin yanlis olculmus olmasin? 8 kilo bile olsa gene basari sayilir. Eger dogru ise, "super" bir durum. Hemde sadece anne sutu ile basarmaniz, buyuk basari. Tebrikler. Uyku icin sabirli olun, bu sik emmesi dolayisi ile bu kilolara varabildi. Zamanla beslenme aralarini acacak.
Yukarı Dön
yamann Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2012 Saat 08:32
yok ölçümler doğru :) teşekkür ederim hocam 15 gündür sadece kahvaltı veriyorum onun dışında hep anne sütü.ne zaman isterse emziriyorum.bebeğim yeni doğduğunda doktorum mama ver demişti beni siz yönlendirdiniz doğru olana onun içinde minnettarım.sevgiler
Yukarı Dön
yamann Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2012 Saat 08:36
buarada multıtabs ne kadar vereyim hocam onu sormayı unuttum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2012 Saat 18:14
Her gun; 1ml. vermeniz yeterlidir. Ayrica Zymafluor vererek, dis curumesini de onleyebilirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.