Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - BAŞ ÇEVRESİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBAŞ ÇEVRESİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurnur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 39
Mesajın Direkt Linki Konu: BAŞ ÇEVRESİ
    Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 18:05
KADİR BEY MERHABA.YAKLAŞIK 1 AYDIR SİZİ TAKİP EDİYORUM.SORUNLARA YAKLAŞIMINIZ VE BİLGİNİZ BENİ ETKİLEDİ.3 AYLIK BİR OĞLUM VAR.GEÇEN AY SAĞLIK OCAĞINA AŞILARI İÇİN GİTTİĞİMİZDE BINGILDAĞININ KAPANMAK ÜZERE OLDUĞUNU SÖYLEDİLER.KENDİ DOKTORUMUZA SORDUĞUMUZDA BUNU ÖNEMLİ OLMADIĞINI,ÖNEMLİ OLANIN BAŞ ÇEVRESİNİN GELİŞİMİ OLDUĞUNU,BAŞ ÇEVRESİ GELİŞİMİNİNDE İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ.HER NE KADAR BÖYLE OLSADA İNSANIN İÇİNDE BİR ENDİŞE KALIYOR.BAŞ ÇEVRESİNİN GELİŞİMİNİN DURMA RİSKİ VAR MIDIR? VE EĞER VARSA BU RİSK NE ZAMAN ORTADAN KAYBOLUR?

DOĞUM=  19.11.11  KİLO=3430  BOY=50  BAŞ ÇEVRESİ=34.5
                 16.12.11  KİLO=4410  BOY=56  BAŞ ÇEVRESİ=36.7
                 17.01.12  KİLO=5670  BOY=59  BAŞ ÇEVRESİ=38.7
                 15.02.12  KİLO=6545  BOY=63  BAŞ ÇEVRESİ=40.3
OĞLUMUN DOĞUMDAN BU YANA ÖLÇÜMLERİ BUNLAR.ŞİMDİDEN İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117998
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 19:55
Saglik Ocagindaki tam sarlatan, siz doktorunuzu dinleyin, dogrusunu size soylemis. O uc-kagitci saglik ocagi doktoruna da sakin inanmayin. Bunlari halkin basina "bela" ettiler, bakin goreceksiniz daha ne skandallar, ne sacmaliklar cikacak. Hicbir sey bildikleri yok, Uzman doktor gibi ahkam kesiyorlar. Doktorunuz bu isi bilen nadir doktorlardan, kiymetini bilin.
Yukarı Dön
nurnur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 39
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2012 Saat 21:06
ÇOK TEŞEKKÜRLER KADİR BEY.DEDİĞİNİZ GİBİ BEN HER AY OĞLUMU KONTROLE GÖTÜRÜYORUM VE ŞİMDİYE KADAR DOKTORUMUZ BİZE BINGILDAKLA İLGİLİ EN UFAK BİR YORUMDA BİLE BULUNMAMIŞTI AMA SAĞLIK OCAĞINDA AKLIMIZA SOKTULAR,VE HAK VERİRSİNİZ Kİ İSTEMEDEN BUNU DÜŞÜNÜYORSUNUZ.HEMEN ARAŞTIRMA HASTANESİNE FALAN YÖNLENDİRDİLER BİZİ,DOKTORUMUZA SORUP BİRAZ SİZİN YAZILARINIZI OKUDUKTAN SONRA HİÇBİR HASTANEYE GİTMEDİK.OĞLUMUN ÖLÇÜMLERİDE NORMAL ZANNEDERSEM DEĞİL Mİ? SİZE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM VE İLGİYLE TAKİP EDİYORUM.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117998
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2012 Saat 17:23
KizBebek
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.