Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - beslenme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbeslenme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rüzgar Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 167
Mesajın Direkt Linki Konu: beslenme
    Gönderim Zamanı: 14 Şub 2012 Saat 10:17
hocam iyi günler dilerim 6,5 aylık bebeğim sadece anne sütü alıyor kilosu 9,300 boy 70 sabahları labne yameyi çok seviyor içeriğinde tuz olması zarar verirmi bir de ben şu anda bizim evde yaptığımız salçalı tuzlu yemeklerden ve tarhana çorbası verebilirmiyim sizin yazılarınızdan bunu anladım ama doğru mu diye de tereddüt ettim.meyveyi suyu ya da püresi olarak değil de kemirmeyi dişlemeyi seviyor ben de istediği gibi bırakıyorum.bu yanlış mı acaba?teşekkür ederim...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118452
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2012 Saat 18:47
Sadece anne sutu alan bir cocukta, 6 ayi doldu diye ek gidalara baslamak, bize mahsus sacmaliklardan biridir. Saf anne sutunu, gittigi kadar goturun. Yetmedi zaman sut teklif edin, zamanla sayi ve miktarlari arttirin, 3 def verir hale geldiginizde, kahvalti, yogurt ve muhallebiye sira ile baslayin. Yemekler, bunlardan sonra. Labne de tuz yok diye biliyorum. Ayrica; bebeklere "sifir tuz" uygulamiyoruz, anne sutunde bile TUZ vardir.Muhim olan miktari...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.