|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maria oflaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2009 Konum: evli Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() Gönderim Zamanı: 10 Şub 2012 Saat 12:09 |
Hocam hayırlı günler.Bizim oglan tam 2.5 yaşında ve 2 yaşında konuşmaya başladı hiç kelimeleri ters veya yanlış konuşmadı düm düz buyuk adam gibi konuştıu, fakat son 1 aydır kelimenin son harfi sesli ise 4 5 kere o son harfi tekrarlıyor,örn:aç çççç,yat tttt,köpek kkk,(yani özellikle K,T,P,S,Ç ve bunlar gibi diger kalın sesleri) 4 5 defa tekrar ediyor kelimenin sonunda. Bu durum bir kekemelik belirtisi mi, birşeyden korkma tepkisimi yoksa sadece kalın sesli harfleri yeni keşfetti de hoşuna mı gidiyor terarlamak?Nacizane fikrinize ihtiyacımız var.İlginize tekrar teşekkurler
Kolay gelsin.
Düzenleyen maria oflaz - 10 Şub 2012 Saat 12:11 |
|
ANNEYİM BEN!
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117988 |
![]() |
Ozlem hanim ile bir gorusun. http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=41&title=psikiyatri-uzmani-dr-ozlem-mestcioglu
|
|
![]() |
|
maria oflaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2009 Konum: evli Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() |
HOCAM KEŞKE OZLEM HANIM DA SİZİN GİBİ ANNELERE KARŞI DUYARLI OLSA VE BİZLERE CEVAP VERME İNCELİGİNİ GOSTERSE AMA MAALESEF ONA YAZDIK VE 10 GUNDUR CEVAP YOK TABİİ Kİ HİÇ BİR MECBURİYETİ YOK AMA MESLEGİNİ SİZİN GİBİ BİRAZ DA HAYRINA İCRA ETSE ....kİMİNİN PARASI KİMİNİN DE DUASI...BİZ BİR PSİKOLOGA MI YOKSA ÇOCUK dR'NA MI GÖSTERMEMİZ GEREK BU DURUMU TAVSİYENİZE İHTİYACIMIZ VAR..TEKRAR TEKRAR TEŞEKKURLER SİZE
|
|
ANNEYİM BEN!
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117988 |
![]() |
Bence 4 yasini gitirene kadar hicbir sey yapmayin. Zaten konusmasi bakimindan, pek cok cocuktan daha ileride. Ben 4 yasindan buyuk cocuklari gonderiyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|