Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gulsum Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 100
Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük
    Gönderim Zamanı: 14 Oca 2012 Saat 18:29
hocam 19 aylık kızım var 2 gundur burnu tıkalıydı bugun köhö köhö oksuruk basladı :(kuzenleri hastaydı onlarda aynı durumda acaba onlardan mikropmu kapmıstır? yada usutmekten olurmu dun araabada uyumustu dısarı bebek arbasına bndrdik kısa bir sure dısarda kaldık o arada kapmıs olabilirmi cok ruzgarlıydı:(napmalıyım doktora gtrmek istemiyorum sizi takip ettiğiğimden beri bir suru ilaç verip gndericekler....limonlu bal verdim bugun burnunu temizliyorum surekli...zencefilin faydası olurmu corbasına falan karıstırsamm...cok tesekkür ederim şimdiden
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117998
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2012 Saat 03:00
Usutmek ile hastalik olmaz. Bu tur hastaliklar "mikroplar" ile olur. Benim anlattiklarimi uygulayin. Zencefil; etki edecek miktarlari cocuklara aci geliyor. Limonlu bal en uygun olanidir.
Yukarı Dön
gulsum Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2012 Saat 03:02
tesekkurler hocam uyuyor su an ama oksurukten cok sık uyanıyor...duruma kotuye giderse nasıl anlarım hocam gecen seferde böyle baslmsıtı doktor hemen hırıltı var demişti
Yukarı Dön
gulsum Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2012 Saat 03:03
birde oksurgunu nasıl rahatlatabilrim
cok cok tesekkürler hocam cvplarıınız ilginizz alakanız için
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2012 Saat 03:12
Once benim dediklerimi yapin (limonlu bal, serum fiz. ve ColdMix) . Hirilti olsa idi siz bile duyardiniz. Duyamasaniz bile, kulaginizi sirtina dayayin, varmi yokmu belli olur. Benim artik bu doktorlara katiyen itimadim kalmadi. Eger hirilti duyarsaniz, burnunu kapatip nefes almasini bekleyin. Burnu kapali iken hirilti duyulmuyor ise, hadise burunda demektir.
Yukarı Dön
gulsum Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2012 Saat 03:16
saolun hocam cok tesekkür ederim evet hastaneye giitğimizde hemen panik havasında hırıltısı var nerde kaldınız oksurugu cok kötu durumda susu var busu var kocaman bir recete...ve en kotusu cocugumuzu guvenle götürebilcek doktor bulamamak.sizee cok tesekkür ederim sordugumuz soruya gun içinde cvp veriyorsunuz bize yol gösteriyorsunuz...tekrar tekrar tesekkür ederim kadir bey
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2012 Saat 04:48
Sagolun, ama benim icin problem degil,su anda burada saat; 19:45
Yukarı Dön
gulsum Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2012 Saat 17:15

olsun hocam en azından cvp yazıyorsunuz 1 gun içinde bu cok önemli bnm için sitede diğer soru sordugum doktorlardan hala cvp bekliyorum...eşimin de size sorusu istanbulda acaba bize kendi gibi iyi bir doktor tavsiye edebilirmi dedi?

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.