Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - emeklemiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumemeklemiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceylin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Konu: emeklemiyor
    Gönderim Zamanı: 13 Ara 2007 Saat 15:15
hocam bebeğim şu an 8 ay 1 haftalık, hiç emeklemek yerde sürünmek istemiyor. 4 aylık olduğundan bugüne kollarının altından tutuyoruz yürüyor ve sürekli bu şekilde yüremek istiyor şuan ellerimizden tutup yürüyor, koltuk kenarına tutunuyor ama hızlı hareket ediyor, adım atmak istiyor ve düşüyor. taytay tutmaya çalışıyoruz sürekli hareket ettiği için yine direk adım atmak ,yürümek istiyorve durmuyor...  yürüteciyle evde -deyim yerindeyse- dört dönüyor. yürütece karşı birçok görüş olduğundan 7. aya kadar almadık ama sürekli yürüme isteğiyle baş edemedik.. ne yapmalıyız.
tşkrlr
Yukarı Dön
şebnem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 239
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2007 Saat 16:47
hocam konu aynı olunca eklemek istedim benim oğlumda 7.5 aylık aynen sürekli yürümek istiyor yürüteç alsak zararlımıdır ne yerde ne kucakta tutamaz olduk en azından günde 10 dak koyarız diye düşündük ne dersiniz sevgiler
Yukarı Dön
ceylin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2007 Saat 11:12
hocam sanıyorum bu forum daha önce açıldı. ama inanın ben sayfalarda gezindim , gözümden kaçıyor sanırım. yardımcı olmanızı çok rica ediyorum. saygılarımla.
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2007 Saat 12:08
Merhaba...
Desteksiz oturabilen bebekelr için yürüteç kullanılabilir. Anne gözetiminde ve yarım saatten fazla olmamak koşuluyla. Bebek büyüdükçe süre artabilir. BAzı bebklerde tembellik nedeni olabilir. Yürümesi gecikebilir. Bir da haza riski vardır. Dikkatli olunması gerek. Sevgiler..
Yukarı Dön
silailgi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 40
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2007 Saat 15:27
selam arkadaslar ve benal hanım
yürüteç konusunda cok supelıyım acaba dıyorum su ılk aktıvıte arkadaslarından yuruyen ve bısıklet olabılen bır oyuncak var tomy o faydalı olurmu....konuyla ılgılı bılgısı olan varsa cok sevınırım sevgıler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.