hocam öncelikle sağlıklı,mutlu bir yıl diliyorum.
konu benzer olduğu için yeni form açmadım.
kızım 4 yaş 10 aylık.bikaç gün önce öksürük başladı.öyle ciğerden ciğerden değil hırıltılı falan değil ama sık sık öksürüyor ve seriye bağlıyor resmen.bu durum oluşur oluşmaz bal limon tedavisine başladım.peşine burnu tıkandı.hem öksürük hem burun tıkanıklığı olunca bal limon tedavisnine serum fizyolojik ve cold miks ekledim.burnu akmıyor ama sümkürünce peçeteye geliyor..bende akmayınca kulağa vurabileceğini düşünüp (ayrıca serum fizyolojikle burun tıkanıklığını pek gideremediğimden)serum fizyolojiği kesip dün sabah illiadine başladım.ben başladığımda sadece öksürük ve burun tıkanıklığı vardı ama bu akşam (toplamda 2 günde 4 kez illiadin verdikten sonra) kulağım ağrıyor demeye başladı ve ateşide 38.4 civarı.yani ateşsiz başlayıp ateşli oldu..ve kulağa vurdu diye oldu sanıırm bu ateş.
1-şimdi ben daha hadise kulağa vurmadan ve ateşi çıkmadan illiadine başlamama rağmen neden oldu bu?
2-bu durumda ne yapmak lazım?
3-antibiyotik şart mı?(boğazda bişey yok)sacede burun tıkalı (akmıyor ama sümrükürünce peçeteye geliyor),ateş ve kulak ağrısı mevcut..
Düzenleyen zehra_80 - 02 Oca 2012 Saat 00:01