Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - piskolojık:(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumpiskolojık:(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 79
Mesajın Direkt Linki Konu: piskolojık:(
    Gönderim Zamanı: 15 Kas 2011 Saat 10:28
hocam kabızlıkk sorunumuzzla epey ilgilenmiştinizz diyet ilaç derkenn kaka kıvamımız epey yumuşdıı ama geçte olsaa şuna karar verdim kızım kakasını yapmak istemiyorr yumuşakta olsaaa öyle bir sıkıyorki kendinii şekilden şekile giiriyorrr dışarı çıkamaz oldum walla hocamm çocuk ne yapıyorr öyle diye bakıyor herkess bu durumda kimden yardım almalıyımm nasıl düzeltebiliriz bu durumu(1 ay oldu ev taşıdık hayatımızdaki değişiklik şmdilik bu)
                   saygılar sunarım sonsuzz teşekkürlerr                

ilaç önermiştiniz popomuz adına u.. n  ama hala geçmediii poposundaki kırmızı kan kan olan noktacıklar 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118532
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2011 Saat 13:10
Siz önemsediğinizde böyle davranır. İlgilenmiyor havası verin, kendisi halletsin.
Yukarı Dön
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2011 Saat 13:19
Cryhocam ilgilensekte ilgilenmesekte kakasınııı sıkıyorrr sıkıyorrr ve başarıyor da yapmamayı cıvık kakayı bileee sıkıyorrr kaç gün kaka yapmamak sorun teşkil eder bugün 3 gün oldu yine kaka yok kabızlıktan değil ama hocama azcık bezine bulaşıyor bellki cıvık ama çıkarmak istemiyorrr özür dilerim tekrar tekrar aynı sorunlarla meşgul ettiğim içinn saygılar sunarımmm popomuz için önerebileceğiniz farklı bişey varmı neri..a  c var evde faydalı olurmu
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118532
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2011 Saat 13:39
Bu problem onun problemi, onun yerine siz kaka yapacak değilsiniz, bırak ne hali varsa görsün, kendi problemini kendisi halletsin. Sizden yardım geleceği ümidini taşıdığı sürece bu durum düzelmez.Eninde sonunda, öyle veya böyle kakayı yapacak.
Yukarı Dön
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2011 Saat 13:51
teşekkürler hocam tüm kalbimle varlığınızın tüm sorunlarımızda yanımızda olduğunu bilmek çokk sevindirici saygılar sunarımSmileSmileSmile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.