Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ilaçlar..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumilaçlar..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cimcime26 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesajın Direkt Linki Konu: ilaçlar..
    Gönderim Zamanı: 05 Kas 2011 Saat 11:58
merhaba dr.bey 2çocuğum var benim biri 4,5yaşında diğeri ise henüz 10aylık ikiside çok fazla derecede öksürüyordu  dr.a gittik ve büyük olana benical ve azomax ufak olana ventolin şurup ve asist verdi 10aylık bebek için bunların uygun olmadığını duymuştum özellikle asistin prospektüsünde 2yaşın altına vermeyiniz diyor ama ben 3-4gün  şuruplardan çay kaşığıyla sabah akşam verdim çünkü öksürükleri bi türlü geçmiyordu şimdi ise kestim ve ıhlamur veriyorum biraz daha azaldı ama yinede öksürüyorlar öksürükleri bi seferde kesen bişi yokmudur yaa çocuklar mahvoldular hocam bi yardım....
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118311
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2011 Saat 17:41

Bizdeki çay kaşıkları ile dünyanın geri kalanlarında kullanılan çay kaşıkları farklıdır. Dünyanın neresine giderseniz gidin, çay kaşığı ( tea spoon) 5ml. dir. Bizdeki çay kaşıkları ise 1ml bile almaz. Allahtan bunu bilmiyorlar zira normal 5ml lik çay kaşığı ile verseler, bütün çocuklarda zehirlenme olur. Öksürüğü kesmek iyi bir fikir değildir. Öksürük vücut savunmasıdır, keserseniz, boğazdaki hastalık göğüse iner. Bu yazdığınız hiçbir ilacı kullanmayın, benim Grip ve öksürük için anlattıkalrımı yapın. Eski maillerde ve bilhassa "Alt forumlarda" bol bilgi var.

Yukarı Dön
cimcime26 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 16
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2011 Saat 22:19
çok teşekkürler hocam saygılar mutlu bayramlar:))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.