Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - emzik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumemzik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esra-82 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 19
Mesajın Direkt Linki Konu: emzik
    Gönderim Zamanı: 11 Ara 2007 Saat 16:07
selamlar...
benim 3,5 aylık  bir kızım var. şuana kadar emzik vermedim ama 3 aydan beri elini emiyor. bu aylarda elini emmesi normal diyorlar ama acaba bebegime emzik vermelimiyim vermemeliyim bu konuda cok kararsızım iyi ve kötü yönlerini ögrenebilirmiyim.
Yukarı Dön
ayseser Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 21
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2007 Saat 17:37

merhaba esra

benimde 3.5 aylık bir kızım var. 20 günlükten beri emzik kullanıyor.Emzik biraz işimizi kolaylaştırıyor.Çocuğuda rahatlatıyor.Bende senin gibi verip vermeme konusunda kararsız kalmıştım. Bir kaç kitapta emzik vermenin bir zararı olmadığını okudum. Hülya Hanımda programda emzik verdiğini söyleyince biraz daha rahatladım.Ama emzik vermeme rağmen benim kızımda zaman zaman emziği çıkartıp ellerini emiyor.Sanırım bu normal bir süreç.
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2007 Saat 02:18
Merhaba Esra Hanım,

Zaman zaman el emmekle devamlı parmak emmek ayrı şeylerdir. Bebeğiniz yalancı emzik yerine parmağını emiyorsa yalancı emziğe alıştırabilmeniz bebeğinizin yararınadır. Zira yalancı emziği daha sonra bıraktırmak parmak emmeği bıraktırmaktan çok daha kolaydır. Devamlı parmağını emiyorsa, yalancı emziğe odaklanın. Ancak zaman zaman elini emiyorsa fazla da endişe etmeyin. Bu konuda bebeğinizin hekimi ile de bilgi alışverişinde bulunmanızı tavsiye ederim.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.