Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 3aylık bebeğim çekyattan düştü.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum3aylık bebeğim çekyattan düştü.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tuğçem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesajın Direkt Linki Konu: 3aylık bebeğim çekyattan düştü.
    Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2011 Saat 06:59
Doktor Bey;
  Kızım 3aylık ve bu gece emzirmek içn yanıma almıştım ikimizde uyumuşuz ve  pat diye yere düştü yüzüstü o anda hemen ağladı ama o kadar kısa sürdü ki ağlaması kucağıma aldığım anda sustu .

Diğer yorumlarınızda ağlarsa sorun yoktur demişsiniz burda bir problem yoktur umarım.
Bir de bakışları kayarsa demişsiniz benim kızım zaten şuanda göz kordinasyonunu tam sağlaymadığından bakışları kayıyor bunu nasıl tespİt edebilirim.Düşmeden hemen sonra sustu emdi gülümsedi  oyalandı ve uyudu.Şimdi de uyuyor nefes alışları da normal ne önerirsiniz doktor bey şimdiden çok teşekkür edİyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 121147
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2011 Saat 09:18
Merak etmeyin, bir şey olmamış. Normal hayatınıza devam edin. 
Yukarı Dön
tuğçem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2011 Saat 10:51

Çok teşekkür ediyorum. Sitenizde biraz gezindikten sonra gerçekten  hem rahatladım hem de güvenim geldi.Sayenizde her arayıp soru sormamızda''Burdan bişey yapamam, görmem lazım ''diyen doktorumuzu bile arama gereği duymadım..Nuke

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.