merhaba sitenize uzun süredir üyeyim fırsat buldukça yazılarınızı okumaya çalışıyorum ve sizi gerçekten tebrik ediyorum cevaplarınız yorumlarınız harika..
benimde 2 oğlum var yusuf şu anda 4yaşında küçük oğlumda 5aylık..
tahmin edersiniz ki evde cümbüş gırlaa :)) abimiz çok kıpır kıpır çok aktif bi çocuk elbette ki kıskançlığımız oluyor biraz zor bi süreç ama hayırlısıyla atlatıcaz..yormayayım sizi sorularıma geçeyim öncelikle bi kaç yazınızda flourdan bahsettiğinizi okudum bize zymaflour verildi fakat 1-2 yaş döneminde acaba büyük oğlum için tekrar kullansak mı 5-6 ay önce bi dişimize dolgu yapıldı ve diş minelerimizin çok zayıf olduğu söylendi düzenli fırçalıyoruz ve günde 2bardak süt içiyor ve beslenmesine dikkat etmeye çalışıyorum gerçi çok zayfız 14,800gr.boyumuzda 97cm..
küçük oğlum içinse sağlık ocaklarının uyguladığı tüm aşıları oluyoruz fakat rotavirüs aşını yaptırmadık sanırım zamanıda geçmiş:( gereklimiydi hocam şimdi yaz havuz,deniz mikropik bi durum söz konusu olabilirmi acaba..bir de sağlık ocağı bize vegaferon vermiş bunu mu kullanmalıyız yoksa ferrum mu almalıyız çok soru sordum kusuruma bakmayın cevaplarsanız çok sevinirim kolay gelsin saygılar...