sağolun beni güldürdünüz ve çok mutlu ettiniz...annelik işte insan evladıyla ilgili iyi şeyler duyduğunda seviniyor...aslında doktorumuzda bebekliğinden beri kızınız manken gibi diyor bizi rahatlatıyor ama inanın benim beslenme düzenim sayesinde bu kadar oluyor yoksa bıraksam sürekli atıştırmalık şeyler yiyecek bu aralar şekerlemelere de sardı ama vermiyorum yemek yemezse çikolata bile vermiyorum iştahını azaltıyor diyorum:))) gerçekten de azıcık bir şekerleme tarzı bişey tesin hemen etkiler iştahını diyorum ya benim dikkatimle bu durumdayız...hergün muhakkak meyve sebze yedirmeye çalışıyorum kırmızı et balık tavuk yumurta sıkma portakal suyu sabahları bal süt devamlı tükettiğimiz şeyler...
size dün gece attım bu iştahsızlık mesajını bugün ateşimiz çıktı...zaten ne zaman iştahsızlık olsa arkasından bir hastalık geliyor malesef...birde dün ve bugün kreşten 2 de geliyor gelir gelmez anne uyuycam diyor yatıyor bir halsizlik belirtisi de vardı 2 yaşından beri öğlen uyumadığı için var bişey demiştim :) akşam üzeri parka çıkacaktık bir baktım 38 ateş çok değil diye vermedim ateş düşürücü...sonra 37.5 a indi kendiliğinden sonra 22.00 de uyudu gece yarısı 38.8 çıktı dolven verdik...zaten geniz akıntısı vs devam ediyordu bir virüs daha gelmez diye umuyordum dediğiniz üzre ama bu yeni bir virüs sanırım...yarın doktora götüreyim kan tahlili yaptırayım diyorum...sağolun tekrar, kolay gelsin....