|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
humeyram ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 575 |
![]() Gönderim Zamanı: 28 Nis 2011 Saat 13:23 |
dr. bey kızım 17 aylık suana kadar 6 kez tıkandı en sonuncu hafıftı.8 ıgne oldu pazartesı bıttı.sıngulaır kullanıyorum yılbasından berı..aralıklarla 3 hafta -3 ay-ıkıncı 3 hafta pulmıcort verdım.ventolını hastayken kullandım.
daha yenı bıttı ıgnemız..bugun hapsırmaya basladı.napayım ben beynim durdu.ayrıca hep ben suçlanıyorum ıyı bakamıyorum diye.tamamen hayatım ona endekslı herseyı dusunuyorum dıkkat edıyorum.ama artık korkuyorm elımde degıl yıne hastamı olacak dıye suan berbat durumdayım? nerde benım hatam..2 kere kısa surelı parka cıkardım hepsı bu?bunuda mı yapmıym evden cıkmayalımmı? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117347 |
![]() |
Eski maillere bakın, moderatör arkadaşlar yardımcı olacaklardır..
|
|
![]() |
|
Ayşegül ![]() Moderatör ![]() Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 4966 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23561&title=alerjik-bronsit-ve-tedavisi merhaba doktorumuzun eski maillerinden sizin sorunuza benzer cevaplardan bir kaç tane link verdim ...bunlar size yardımcı olacaktır...geçmiş olsun
|
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|