Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Anne sütü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAnne sütü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Konu: Anne sütü
    Gönderim Zamanı: 05 Ara 2007 Saat 23:32
Merhabalar Benal Hocam.
Bebeğimle birlikte elele sorunsuz şekilde ek gıdalara geçişimizi tamamladık ve güzelce de devam etmekteyiz. Rutinimiz oluştu ve sitenizdeki hemen herşeyi güzelce uyguluyorum. Size emme konusuyla ilgili birşeyler sormak istiyorum.

* Sabahları ana öğün kahvaltıdan 1-1,5 saat önce bebeğimi emziriyorum ve sonradan ana öğün olan hazırladığım kahvaltıyı da bu şekilde sorunsuz bitiriyor. Doğru mudur?

* 2 ara öğünde yoğurt ve meyveleri es geçmemek için anne sütümü arada bir veriyorum ama bu şekilde sütüm azaldı. Sizce sütümü sadece sabah ve akşam yatmadan önce mi vermeliyim? Bu şekilde sütüm daha da azalır mı acaba?

* Size göre 7 aylık bir bebeğin anne sütünü ne kadar alması yeterlidir? Bebeğim de sık emmek istemiyor ama sağma imkanım var. Emmeyi reddettiğinde sağıyorum.
Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.
Sevgiler.

Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2007 Saat 01:59
Merhaba...
1. Doğrudur.
2.Gün içinde anne sütünü zaten çok almasın. Geceleri anne sütü verin.
3. Ne kadar alması gerek??? Bunun net cevabı yokttur. Arada kurulan bir denge sorunudur. İştahsızlık yapmadığı sürece gündüz de verilebilirse de genellikle akşam ve gece emzirin. Sevgiler...
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2007 Saat 02:07
Benal Hocam gecenin bu saatinde sizden yanıt almak ne kadar hoşuma gitti anlatamam. İnanın bizler sizin değerinizi çok iyi anladık. Sizin sorularımızı yanıtlama konusunda sabrınıza hayranım doğrusu. Çok ama çok teşekkürler. Yüreğinize sağlık.Clown
Sevgiler.
Duygu SÖZERİ
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2007 Saat 09:43
Teşekkürler...
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2007 Saat 13:32
Benal hanım medikal sektörde 10 yıldır çalıştığım için çok fazla hekim tanıyorum,ama malesefki konuyla ilgili fikrim '' Allah başımızdan eksik etmesin ama muhtaçta etmesin'' şeklindeydi,taakii sizi tanıyana kadar,gerçekten ilginize,bilginize ve sabrınıza hayranım,demekki ülkemizde hala bu mesleği gönlüyle yapan hekimlerimiz var. gerçekten yüreğinize sağlık...Thumbs%20Up
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.