Çok sayın Kadir Hocam,
Yine sayenizde ilaçsız,doktorsuz bir grip atlatıyoruz ve benim aklıma iki soru takıldı
1.benim kızım 2,5 yaşında ve her hastalığında mikrobu kimden hangi gün aldığını söyleyebilirim,bu anlamda sorum şu;hani doktorlar zaditen diye bir ilaç vermek istiyorlar ya üstüste hasta olunduğunda alerjikse diye,bu alerjik durum için birinden mikrop almasına gerek yok değil mi yani çocuk başka bir şeyden hasta oluyor bulaşma değil,bu anlamda anne biliyorsa kimden bulaştığını bunun alerjik olmadığı da gayet açık ortada olmaz mı?En son 5 gün süren ateşimiz olduğunda götürmüştüm doktora da, zaditen vermeye kalkmıştı ben de mikrobu nerden aldığını biliyorum alerjik bir şey yok ortada demiştim,adam cevap vermemişti,doğru mu biiyorum?
2.Hocam şimdi hastalıklar mikropların bulaşması ile oluyor ya saçma olacak ama ilk kim hasta oluyor da oluyor,bir yerde yazın mikroplar yok mu sanıyorsunuz sadece o kadar aktif değiller yazmıştınız hatırlıyorum,havada saklanıyorsa bunlar, o zaman havadan da mı mikrop kapılabilir,çok net anlatamadım farkındayım ama siz anlarsınız ne sormak istediğimi
-Siz ne diyorsanız o-