Merhaba Kadir Bey,
Kızımız 3 yaşında, Çok uzun zamandır altını bezlemiyorum.10 ay oldu geceleri de bezlemiyorum.
Yalnız şu 10 gün içinde 2 yada 3 gece gece yatağını ıslatmış.Yapıncada kalkıp anne altıma yaptım diyor üzerini değiştiriyoruz.2 kerede gündüz koşup oynarken evin içinde yine altına yaptı çişini.Kesinlikle kızıp bağırmıyorum.Ama çok endişeleniyorum 10 gün içinde 2 kere gündüz 2 kerede gece olunca.Herhangi bir sorun mu vardır.Böbreklerde yada idrar yollarında bir sorun olabilir mi? Küçükken çok AB kullandı.Yada küvette sıcak su doldurup oynuyor mikrop kapmış olabilirmi böyle olsa başka belirtileri olurmuydu? Yada sadece psikolojik mi bu aralar hava çok soğuk olduğu için alışveriş dışında pek dışarıya çıkmıyor.Bulunduğumuz yerede yeni taşındık hiç yaşıtı yok sıkıldığını söylüyordu.Beklemelimiyiz yoksa hemen bir uzmana başvurmalı mıyız?Normalde geceleri yapmıyordu tuvalete gidiyorduk ,uyanabiliyordu.
Normalde tuvalete gidiyor bak anne altıma yapmadım diyor.Gecede yapınca hemen kalkıyor anne altıma yaptım diye.Ne yapmalıyız.Teşekkür ederim.Saygılarımla.