Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - şurup kullanımı+kaka rengi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumşurup kullanımı+kaka rengi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9100
Mesajın Direkt Linki Konu: şurup kullanımı+kaka rengi
    Gönderim Zamanı: 03 Ara 2007 Saat 20:25

Benal  Hanım  Merhaba...

kızım 14 hafatalık.ishalden sonra iştahsızlık,arada kusma ve kilo alımının yavaşlaması nedeniyle doktora götürdüm.kilosu 5.800yapılan idrar kültürü sonucu  enfeksiyon tespit edildi.enfeksiyon için suprax şurup,devit 3 yerinede polivit multivitamin verildi.benim sorunum bebeğime bir türlü kaşıktakinin tamamını içiremiyorum.bir yöntemi varmıdır?bazen oyunla veriyorum,çok ısrar etmiyorum,ileride ek gıdada sorun yaşarım diye,ama sağlığı içinUnhappy

birde antibiyotik şurubu vermeye başladığımdan beri  bağırsaklardan sesler geliyor ve kaka rengi bazen yeşil,bazende normal ama içinde beyaz parçacıklar var,peynirimsi,bu normalmi?birde bi öğün aptamil 1 ile desteklemek istesemde ancak 30cc içirebiliyorum almıyor,su vermelimiyim?iştahsızlığı geçti,ilaç faydalı olmuşmudur?kusura bakmayın çok meşgul ettim
teşekkürler

Düzenleyen sunacumen - 03 Ara 2007 Saat 21:46
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2007 Saat 19:41
Merhaba...
Doğru yapıyorsunuz. KAşık korkusu gelişmesin.
Aptamil vermenize sanırım gerek yok. KAka değişkenliği ise normal ilaç alırken... Enfeksiyonlar iştahsızlğa neden olur. Tedaviden sonra iştah artar. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.