|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aylincankir
Üye
Konu: süt veyumurta:(Gönderim Zamanı: 24 Şub 2011 Saat 16:31 |
|
mrblar.oğlum 12.5 aylık .son 1 aydır sütiçme savası veriyoruz.yemesi iyi.kahvaltıda haslanmıs yumurtayı yemıyor.önceleri sarısını verıyordum.son 2 aydır agzına koymuyor.süte alıstırmaya calısyorum içmiyor.çilekli,kakaolu,muzlu sade,junior,1yas ustu tum markaları denedım ama nafıle.biberon bardak hiçbiri ilealmıyor.cicibebe verıyorum bazen. su ile yaptıgımda 1 kase bitiyor.sütle yaptıgında en fazla 3 lokma yıyor.yogurdu zorla yıyor.beni halen emiyor.gunde 7-8 defa emzırıyorum.memeye cok duskun.sütü almasını nasıl saglıyabılırım?zorlamak ıstemıyorum.tsk ederım.
|
|
![]() |
|
Gamze
Kıdemli Moderatör
Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
Gönderim Zamanı: 24 Şub 2011 Saat 16:55 |
|
İyi günler, doktorumuzun daha önce verdiği cevaplardan birkaçının linkini ekledim, umarım yardımcı olur... http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17996&PID=527164&title=kutu-sut |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|