Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Atopik dermatit...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAtopik dermatit...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
serpmir Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Konu: Atopik dermatit...
    Gönderim Zamanı: 17 Şub 2011 Saat 12:03
     merhaba hocam...

benim 4 aylık kızımı dün dermatoloğa götürdüm kollarının  dirseğinin kıvrım bölümündeki kızarıklık için atopik dermatit dedi ve bize bazı kremler verdi
sizin bu konuda oldukça çok araştırmanız olduğu için kremler hakkında sizinde  onayınızı almak istiyorum yardımcı olursanız çok teşekkür ederim...

Nerisona C Krem
        FİTO krem    verdi ve bunlar 1 hafta kullanılacak..
      BALMANDOL tıbbı yağ banyosu her banyoda suyuna eklenilecek...
   Avene TRIXERA+SELECTIOSE CREME EMOLLIENTE ...ATOPİK VE PROMLEMLİ CİLTLER İÇİN BAKIM KREMİ
her banyodan sonra tüm vücuda sürülecek...

ne kadar arayla banyo yaptırmalıyım ?

her banyoda yağı suyuna koymalımıyım ? her banyodan sonra Avene yi tüm vücuduna sürmelimiyim...

bunları yazdı Dr. ben sizden onay ve öneri istiyorum... bunlar doğru tedavi için yeterlimi birşey eklemek veya çıkarmak gerekiyormu ?
benim başka yapmam gereken neler var ? Okuduğum kadarıyla doğru tedavi yapılmazsa kalıcı olabilirmiş  doğru tedavi olursa en aza indirgenirmiş.....

birde ben  eczaneden banyo için Avene nin Cold Cream sabununu aldım... siz yıkama için hangi sabun ve şampuan önerirsiniz ?
tamamen organik olduğu söylenen AVALON marka şampuan, banyo yağı, vücut losyonu almıştım onları önerirmisiniz?

bu yoğun temponuzda   bana ve kızım UMAY SERRA ya yardımcı olursanız çok sewiniriz... 

çok teşekkür ederiz kolay gelsin ............

saygılarımla   SERPİL EKŞİ.....
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118573
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2011 Saat 09:40
Ben 3 kuruşluk "Ultralan" pomat günde 2 defa sürerek hallediyorum... Bu kadar merasime hiç gerek yok..Allahtan, yaptıklarınız çocuğa zararı olan bir tedavi değil... Tek zararıda babasının kesesine..  
Yukarı Dön
serpmir Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2011 Saat 14:00
Tongue   ahh hocam diğer doktorlarda sizin gibi olsa keşke o kadar abartıyorlarki bizde ne yapacağımızı şaşırıyoruz...
birde zeynep kamil hastanesinesi götürdüm sözüm ona devlet hastanesi (özel hast. olsa tamam dicem)Angry
                  peki hocam vücudu nemli tutmak gerekiyormuş ve sabun şampuan meselesi...

ne kullamalıyım yıkarken sabun şampuan ?
ve ne kadar arayla yıkamam gerekir ?   ben haftada 2-3 yıkıyorum doğrumu ?

Yukarı Dön
BERKOŞ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 56
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2011 Saat 16:35
Evet bizim oğlanda da aynı şekilde problemi vardı. Kullandık çok şükür daha ilk kullanımda iyileşme belirtisi veriyor. Ayrıca gereksiz pomatlar kullandık Kadir Hocamızdan Allah razı olsun.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118573
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2011 Saat 10:06
Deneyin, ama abartmayın..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.