Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kabızlık + kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkabızlık + kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 79
Mesajın Direkt Linki Konu: kabızlık + kusma
    Gönderim Zamanı: 01 Şub 2011 Saat 18:46
hocam merhabalar öncelikle bu konu hakkında size epeyy danıştımm en son çare actıvıa denememi tavsiye etmiştinizzz o da bi kaç gün çare olduu sonuç aynıı herşeylerii denediğimii söylemiştim erik kayısı armut ve daha nicesii duphalac vs.. hala elma muz pirinç ve patatesi yedirmiyorumm ne denersem deniyim bir kaç günlük çözümden sonra sonuç aynı yaklaşık dört gündürr tuvaletini yapamadığından kusmaya başladı yemek yemek istiyorr fakat  yedikten bir müddet sonraaa kusma oluyorrr kabızlıklamı alakalı:(herhangi bi virüsslemi :(2 gündürr sabah aç karnına ılık su veriyorum içine sıvıyağ yada zeytinyağı 1 tatlı kaşığı ilave ediyorum yada yoğurdunun içne katıyorum yağıı bi zararı olurmu günde 2 tatlı kaşığı yağ yedirmiş oluyorumm böylelikle acil yardım bekliyorumm hocammmm sonsuzz saygılarr sunarım  
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118532
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2011 Saat 11:15
Activa miktarını arttırabilirsiniz, gene diyetine devam edin, Bütün bunlar yeterli olmazsa, "Sokol likid" akşamları 5ml. içirin..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.