| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
okyanus
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 159
|
Konu: göğüs ucunda süt birikmiş Gönderim Zamanı: 29 Ara 2010 Saat 16:26 |
|
merhabalr dr bey,benim 10 aylık bir kızım var sağ göğüs ucunda bembeyaz bir süt birikintisi görünüyor mercimek tanesinden küçük ama sivrilmiş gibi biraz,bu doğduğunda yoktu,üç hafta önce banyo sırasında gördüm,bunun için ne yapabilirim,ikinci olarakta kızım bu arada 35 haftalık geldi 1 ay erken kordon dolanmasından dolayı,kızım son bir haftadır sinirli hareketler bulunuyor,mesela koltuğun üstünde bir oyuncağını görüyor çıkıp alamadığı için kendi kendine sinir yapıp ağlıyor,hiç yalnız kalmak istemiyor,uykusu gelince iki eliyle başına vuruyor ama çok sert değil,illa ağlıyarak yaptırmak istiyor istediğini,ben de şımarık bir çocuk olmasını istemiyorum ağlıyarak bişiler yaptırmasından haz almıyorum bu olanlar normal mi sizce,beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum
|
|
sana her baktığımda içimi kıpır kıpır edensin kara kızçem
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 121402
|
Gönderim Zamanı: 30 Ara 2010 Saat 11:44 |
|
Göğüs ucunu sakın ellemeyin, sıkmayın, masaj yapmayın... Davranışları, soya çekim olarak, kime çekti ise..........
|
 |
okyanus
Katılımcı Üye
Puanlar: 159
|
Gönderim Zamanı: 01 Oca 2011 Saat 12:48 |
|
teşekkür ederim dr bey,iyi seneler
|
|
sana her baktığımda içimi kıpır kıpır edensin kara kızçem
|
 |
azyeb
Üye
Puanlar: 95
|
Gönderim Zamanı: 01 Oca 2011 Saat 16:30 |
Merhaba Kadir Bey;
Kızımında doğduktan sonra göğsünde süt vardı ve ne kadar itiraz etsemde annem göğsünü sıkmıştı.şimdi yazınızı okuyunca tedirgin oldum bir zararı olmuşmudur?(kızım şimdi 1 yaşında)
Düzenleyen azyeb - 01 Oca 2011 Saat 16:30
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 121402
|
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2011 Saat 10:34 |
|
Süt gelebilir ve sütün çıktığı yerden mikrop kapıp, ameliyata kadar gidebilirdi.. Bazen sert bir meme dokusu uzun süre kalabiliyor ama bir zararı yoktur.
|
 |