Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kabızlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkabızlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hafsa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 165
Mesajın Direkt Linki Konu: kabızlık
    Gönderim Zamanı: 17 Ara 2010 Saat 23:08
hocam kızım 16 aylık ve 1 haftadır zorlandıgı halde kakasını yapamıyor.cok sert sekılde zorlanarak bır kere yaptı cumartesı gunu.ancak daha sonra aksama kadar ıkınıp gezıyor aglıyor acıyooo dıye.cok zorlanıncada kusuyor.duphalac 5ml  gunde 3 kere basladık dr tavsıyesı ıle dozu 15-10-15 seklınde yukselttık bu esnada kayısı suyu kabak puresı brokolı vs hazırladım zeytın yagı ıcırdım nafıle,dr lavman verdı 3 gundur lıbalac lavman ıle zar zor cok sert fındık buyuklugunde sıyah renkte taneler seklınde kaka yaptı .dun aksam fıtıl verdım bıraz kaka yaptı bugunde cok zorlandı sureklı aglıyor dr a sordum lavman yap dedı ancak yapmadım glıserınlı fıtıl verdım zorlanarak yaptı kaka eskısı kadar sert degıl rengıde sarı ve tanelı degıl ama kendı kakasını yapamıyor baska ne onerırsınız eskı maillerede baktım cokcaresız kızım oyle aglıyor ne olur yardım edın.. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118420
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2010 Saat 11:33
Kabızlıkla ilgili maillere bakın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.