hocam merhaba 18 ay 15 günlük bir oğlum var.akşamları saat 9-9:30 gibi uyutuyorum son 2 aydır hiçkalkmasak 7-8 kere uyanıyor.ağlıyor çığlık atıyor.işin bu tarafını psikolajiktir diye özlem hanıma sorucam. size sorum:
1-en son dizanteri olmuştu o hastalık döneminden beri böle.gerci ondan öncede erken yatardı sabaha kadar hiç uyanmazdı.komşularım çok erken uyutuyosun o yüzden böle diyorlar bende gece uykusunu alsın istiyorum.sizce de geç mi yatırmalıyım?sabah erken de uyusa geçte uyusa 7 ayaktayız.uyuması için ben zorlamıyorum ama gündüz bir kere uyuyor akşam üstü 5-6 gibi birdaha uyumak istiyor o zamanda ben uyutmuyorum şimdi uyursa gece geç uyur diye akşam 9 da yatırıyorum.siz ce doğrumu yapıyorum.
2-gündüzleri sadece normal yemekler yiyor.500 ml sütünü gece veriyorum ve bana gündüz içir diyorlar ama oğlum uyunıyor süt istiyor.7 aylıkken emmeyi bırakmıştı 1 yaşına kadar gecede 1 kere mama içerken süte geçince gecede 2 3 oldu.acaba ben mi yanlış yaptım.dedikleri gibi gece süt vermemelimiydim?vermeyeyim mi?birde bazen huzursuz olduğunda 700-800ml oluyor içtiği süt bir zararı olurmu kansızlık problemimiz yok.çok teşekkür edrim.