|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sersenay ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 10:12 |
merhaba,
2,5 yaşında bir kızım var. 3 aydır tuvaletini söylüyor.kakasını da lazımlığa yapıyordu. ancak 2 aydır kabızlık problemi var.süt günde en fazla iki kutu kakakolu süt, 1 öğün muhakkak çorba, yeşillik,1 porsiyon mandalina ya da nar (ya da kavanoz meyvesi) tarzında besleniyor. yani abur cubur,kola,çay,muz,aşırı miktarda süt türü kabızlık yapabilecek şeyleri zaten yemiyor. kakasını bazen iki günde bir bazen de her gün yapıyor ancak genelde iki günde bir.ancak sanırım canı yandığından kakam var diyip tuvalete oturuyor ama oturur oturmaz yapmıycam diye kalkıyor. birkaç saat dolanıp dolanıp en sonunda ayakta bir yere tutunarak yapıyor ve terden sırılsıklam oluyor.kakası da o kadar sert ve katı ki üstüne yaptığı kalde hiçbir yere bulaşmamış oluyor. taş gibi ve top top.birkaç seferde anca çıkıyor. çişini tuvalete yaptığı halde sanırım canın acısından kakasını asla tuvalete yapmıyor. ne yapabilirim, bilgi verir misiniz teşekkür ederim. boy: 94 cm. kilo 16
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() |
Eski maillere bakın, çok anlattım.
|
|
![]() |
|
sersenay ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() |
duphalac kullansam kaç gün süre ile devam etmem gerekiyor acaba.
|
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 7519 |
![]() |
Doktor beyin kabızlık ve duphalac ile ilgili daha önce verdiği cevaplardan bazılarının linkini ekliyorum gecmiş olsun ..
Daha fazla cevap icin http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=111&title=ishal-kabizlik-kusma Topiğindeki diğer cevapları inceleyebilirsiniz..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|