Hocam merhaba,
Benim derdim kızımın uykusu. Kızım 2,5 yaşında, bu aralar gece uykuya yatarken sorun yaşıyoruz. 9:30-10 arası yatırmak istiyorum ama nerdeyse 1 saate yakın yatakda uyumuyor, yanına beni çağırıyor, su istiyor vs vs. Binbir türlü şey buluyor uyumamak için. Öğleden sonra uyurken hiç sorun çıkarmıyor. Yatağına yatırıyoruz, 10 dakka içinde dalıyor ve en az 2 saat hatta genelde 2,5 saat felan uyuyor. Acaba bu yüzden mi gece uykusu gelmiyor ve yatmak istemiyor. Akşamları uyku vaktimiz bir kabusa dönüşüyor böyle olunca tabi. Gece 11'e kadar uğraştığımız oluyor. Sizce ne yapmalıyım öğlen uykusunu mu azaltalım, o zamanda huysuzluk yapıyor erken uyandırdığımda. Öğlen hiç uyutmasam diyorum bu seferde akşam 8 de felan bayılıyor.
Kusura bakmayın uzatıyorum ama sizin görüşlerinize çok önem veriyorum.
Birde son bir soru daha soracağım spr... şurupla ilgili. Daha önce yazmıştım benim kızm da iştahsız çocuklar grubundan. Geçen hafta 5 gün kullandıım yarım ölçek günde iki defa. Çok güzel etki etti. Yemek istemeyen çocuk kendi kendine çok güzel yemeğe başladı. Peki bu etki ne kadar daha sürer ve bu şurubu ne kadar sıklıkla bir daha verebilirim?
Yani 2 ayda bir kullanılır mı mesela?
teşekkürler